انجمن های تخصصی  فلش خور
کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی (/showthread.php?tid=113659)



کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی - Mᴏsᴇs - 30-05-2014

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی 1

مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :
آرد 220 گرم
شیر ولرم 60 میلی لیتر
کره 170 گرم
شکر قهوه ای 180 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 40 میلی لیتر
وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
دارچین 1 قاشق چای خوری
هل 1.2 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم
پودر بادام 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ سودا 1.2 قاشق چای خوری
پسته به میزان لازم
پودر هل و دارچین به میزان لازم
میوه یوهانس بر به میزان لازم
شکر برای تزیین

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد.

بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين،

نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم.

در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.

مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشيده شده ريختم.
روش را ميوه يوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ريختم.


کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی 1

در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقيقه قرار دادم.

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی 1


بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچين روش پاشيدم.

کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی 1