20-03-2014، 10:56
مواد لازم برای چهار نفر:
گوشت گوسفند خرد شده 500 گرم
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پودر كاری 5/1 قاشق چایخوری
برگ بو دو عدد
شیر 5/1 پیمانه
آبگوشت پیمانه
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
سس گوشت سه قاشق غذاخوری
شكر یك قاشق غذاخوری
پیاز كوچك خردشده 115 گرم
سیبزمینی خرد شده 225 گرم
بادام زمینی بوداده، درشت خرد شده یك پیمانه
لوبیا سبز خرد شده 115 گرم
فلفل دلمهای قرمز، خلالی خرد شده یك عدد
طرز تهیه:
گوشت را پاك كرده و خرد كنید. روغن را در قابلمه بزرگی گرم و سس گوشت و پودر كاری را به آن بیفزایید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گوشت را درون تابه ریخته و دو دقیقه بپزید تا به سس آغشته شود. برگ بو، شیر، آب گوشت، آبلیمو و شكر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا گوشت بپزد. بعد سیبزمینی و پیاز را درون قابلمه بریزید، وقتی جوش آمد حرارت را كم كنید تا سیبزمینی و پیاز هم بپزد.
بادام زمینی، لوبیا و فلفل را درون خوراك ریخته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد .
این غذا را به همراه نان یا برنج سرو كنید.
گوشت گوسفند خرد شده 500 گرم
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پودر كاری 5/1 قاشق چایخوری
برگ بو دو عدد
شیر 5/1 پیمانه
آبگوشت پیمانه
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
سس گوشت سه قاشق غذاخوری
شكر یك قاشق غذاخوری
پیاز كوچك خردشده 115 گرم
سیبزمینی خرد شده 225 گرم
بادام زمینی بوداده، درشت خرد شده یك پیمانه
لوبیا سبز خرد شده 115 گرم
فلفل دلمهای قرمز، خلالی خرد شده یك عدد
طرز تهیه:
گوشت را پاك كرده و خرد كنید. روغن را در قابلمه بزرگی گرم و سس گوشت و پودر كاری را به آن بیفزایید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گوشت را درون تابه ریخته و دو دقیقه بپزید تا به سس آغشته شود. برگ بو، شیر، آب گوشت، آبلیمو و شكر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا گوشت بپزد. بعد سیبزمینی و پیاز را درون قابلمه بریزید، وقتی جوش آمد حرارت را كم كنید تا سیبزمینی و پیاز هم بپزد.
بادام زمینی، لوبیا و فلفل را درون خوراك ریخته و بگذارید 10 دقیقه دیگر بپزد .
این غذا را به همراه نان یا برنج سرو كنید.