11-07-2015، 1:07
هنديها عاشق غذاهايي هستند كه با فلفل و سبزي درست ميشود. آرتي هم يك هندي اصيل است؛ براي همين دلش ميخواهد دوستداران غذاي هندي خوراك فلفلدلمهاي را با دستور ويژه او درست كنند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
1. فلفلدلمهايها را خرد كنيد بهطوريكه تكههاي خردشده درشت باشندو كنار بگذاريد، پياز و برگهاي گشنيز را هم خرد كنيد.
2. در يك تابه كمي روغن بريزيد و پياز و فلفل دلمهاي را بهطور جداگانه كمي تفت دهيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.
3. نارگيل خردشده را همراه با بادام زميني، فلفل قرمز تازه و تمبر هندي كمي بكوبيد. آنها را در ظرفي بريزيد، به ميزان لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد تا خمير بپزد و آب آن کشیده شود.
4. دوباره در تابه كمي روغن بريزيد و كنجد،تخم گشنيز و تخم خردل را تفت دهيد. حالا پياز و فلفل دلمهاي و بقيه مواد را اضافه كنيد. غذا را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگهاي گشنيز تزئين كنيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
- 2 عدد فلفل دلمهاي بزرگ
- چند شاخه برگ گشنيز
- 1 عدد پياز متوسط
- 4/3 پيمانه نارگيل خردشده
- 1 قس تمبر هندي
- 1 قس تخم خردل
- 2 /1 قس تخم گشنيز
- 2/1 قس كنجد
- 4/1 پيمانه بادام زميني
- نمك، فلفل قرمز تند تازه و روغن به ميزان دلخواه
- برگ گشنيز براي تزئين
1. فلفلدلمهايها را خرد كنيد بهطوريكه تكههاي خردشده درشت باشندو كنار بگذاريد، پياز و برگهاي گشنيز را هم خرد كنيد.
2. در يك تابه كمي روغن بريزيد و پياز و فلفل دلمهاي را بهطور جداگانه كمي تفت دهيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.
3. نارگيل خردشده را همراه با بادام زميني، فلفل قرمز تازه و تمبر هندي كمي بكوبيد. آنها را در ظرفي بريزيد، به ميزان لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد تا خمير بپزد و آب آن کشیده شود.
4. دوباره در تابه كمي روغن بريزيد و كنجد،تخم گشنيز و تخم خردل را تفت دهيد. حالا پياز و فلفل دلمهاي و بقيه مواد را اضافه كنيد. غذا را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگهاي گشنيز تزئين كنيد.