20-03-2014، 10:38
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 750 گرم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
كرفس خردشده یك پیمانه
روغن سه قاشق غذاخوری
تخممرغ یك عدد
آرد سوخاری پیمانه
شیر یك پیمانه
پیاز سرخ شده یك عدد
جعفری پیمانه
زعفران، فلفل، نمك و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد سوخاری را در شیر حل میكنیم. سپس گوشت را با نمك، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، جعفری ریزشده و تخممرغ خوب مخلوط میكنیم. كرفس خردشده را كمی تفت داده و بعد با شیر و آردسوخاری به مواد قبلی اضافه میكنیم تا كامل مخلوط شوند. قالب 10×30 سانتیمتری را كاغذ انداخته (قالب مستطیل شكل) و چرب میكنیم، مایه را داخل آن ریخته و روی آن را با رب گوجه و روغن آغشته میكنیم سپس فویل كشیده و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت یك ساعت میگذاریم تا بپزد.
گوشت چرخ كرده 750 گرم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
كرفس خردشده یك پیمانه
روغن سه قاشق غذاخوری
تخممرغ یك عدد
آرد سوخاری پیمانه
شیر یك پیمانه
پیاز سرخ شده یك عدد
جعفری پیمانه
زعفران، فلفل، نمك و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد سوخاری را در شیر حل میكنیم. سپس گوشت را با نمك، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، جعفری ریزشده و تخممرغ خوب مخلوط میكنیم. كرفس خردشده را كمی تفت داده و بعد با شیر و آردسوخاری به مواد قبلی اضافه میكنیم تا كامل مخلوط شوند. قالب 10×30 سانتیمتری را كاغذ انداخته (قالب مستطیل شكل) و چرب میكنیم، مایه را داخل آن ریخته و روی آن را با رب گوجه و روغن آغشته میكنیم سپس فویل كشیده و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت یك ساعت میگذاریم تا بپزد.