![]() |
رولت گوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: رولت گوشت (/showthread.php?tid=97030) |
رولت گوشت - *Nafas* - 20-03-2014 مواد لازم : گوشت چرخ كرده 750 گرم رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری كرفس خردشده یك پیمانه روغن سه قاشق غذاخوری تخممرغ یك عدد آرد سوخاری پیمانه شیر یك پیمانه پیاز سرخ شده یك عدد جعفری پیمانه زعفران، فلفل، نمك و دارچین به میزان لازم طرز تهیه: آرد سوخاری را در شیر حل میكنیم. سپس گوشت را با نمك، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، جعفری ریزشده و تخممرغ خوب مخلوط میكنیم. كرفس خردشده را كمی تفت داده و بعد با شیر و آردسوخاری به مواد قبلی اضافه میكنیم تا كامل مخلوط شوند. قالب 10×30 سانتیمتری را كاغذ انداخته (قالب مستطیل شكل) و چرب میكنیم، مایه را داخل آن ریخته و روی آن را با رب گوجه و روغن آغشته میكنیم سپس فویل كشیده و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت یك ساعت میگذاریم تا بپزد. |