27-07-2013، 20:04
موادلازم:
نصف فنجان= پیاز خرد شده
یک و نیم قاشق سوپ خوری =کره
یک و نیم قاشق سوپ خوری= روغن گیاهی
4 =گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده
یک حبه =سیر آسیاب شده
یک قاشق چای خوری =نمک
یک چهارم قاشق چای خوری= فلفل سیاه
سه چهارم قاشق چای خوری= پونه
150 گرم =پنیر فتای خرد شده
نیم کیلو =میگو پوست کنده و بدون رگ
نصف فنجان= جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه :
در یک قابلمه بزرگ ، پیاز را در روغن سرخ کنید . گوجه ، سیر ، نمک ، فلفل و پونه را به آن اضافه کنید . آن را به جوش آورده تا سس کمی غلیظ شود .پنیر را به آن افزوده و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید .
پس از آن میگو را به سس اضافه کرده ، 5 دقیقه آن را بپزید تا کاملا ترد شود . آن را با جعفری تزئین کنید . می توانید میگو را با برنج سرو کنید