تعارف که نداریم ما خوبی ما تیممونم که میبینی تیم شالینا همه کف شهر شب شب سوار سفینه ها می چرخیم کف شهر همون کیپ که بقیه تو کفشن اگه مشتی باشی اینو کارتست از تیم ما پیدا نمیشه کارتست وقت عشقو حالا سسلیم می پوشیم حرف میزنیم لفظ قلم وقت داستان چپلی می پوشیم بعد میبینی که دست به قلم طاقه من واسه چپلیه میاد ولی تا پیش ما میشه زهر ترک اگه با ادب چشای منی ولی بی ادب کنی میشی زهر کیفم قلوچنگ بزنم دو تا زنگ میزنن شکل گر به بهت بود شک مجازی تورو خورد مجازی تورو زد اگه بگیریمت با چیا زدی پولو پس به بیخ خوشگلم یه جا بخوریم پوتک هم دیگه مجازی میبا فرار کنی کاره خره پیام زنگ میزنن میگن راشه شهر اگه بگم شره همه میگن الهی میگن بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه حاجی بریم بریم جنگه جمعمون جمه بچه خوبن همه بدخواهمون الان فنه صداشون کمی همه شب لاریفیقاسیام از خیابون می رویم نمیخواد دیگه لاتی بچگیتو میدونیم چی بامنیه نباشه تو لحظه میگزمیم از اونور گنده نمیگوزیم کی کفه ایرونیم ما همیشه رو مودیم همیشه بالایی بازشو تو میگیری تیشو ما دادیم تو بهش میگی بانو همه جا میگی فابه سوژه باغه ما میریم با زانو توش سوژه شب باغه وقتی طاقیمو پی اموزو رپیه من با روخ کوسه میام رو با هدیه بچه پایین و به چپمون از اینه در گوشم شبها میگه مرسی طاقی همینه وقتی داستان میشم غیر هنر به شما جر میدم صورت خودمو اینا لب و دهن زدن یه ایرانو من دوباره رپی اومدم کیبورد تو پیانو گفتم که خودشیما اینا همه ادم دا جونم کف دست میکنم فدای فنا بعد خواست بوس کنه بکشم سوت من تو حال خوبت میام مثل قاچاقوت من زنده عقب کار نمیکنه از این جوابگو هرچند تو نمیخوری به ما بگو پراز کو یکی بگه جنگه بقیه شم حله زیر کفای بلند پسره بلند گر میامون حق لای گیریست تو چابهار بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه لاف روبیت بریم جنگه تو مجازی پلنگه پیش شما شاه ولی پیش ما قدنگه وقتی وقت جنگه پامون کرد تو این سه خطه وقتی بین ظلمو وقتی بین حق به شک نکن مشتی دستی که به لرزه اوضایی که بترسه یه دقیقه وایسی داشی چپلیه به بنده حالا بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه حاجی بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه داشی بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه حاجی بریم بریم جنگه جمعمون کمه بچه خوبن همه بدخواهمون الان فنه صداشون کمی همه قانع خوار زن خراب نشه سرت لطفا نگید مثله گلم نپیچمت یه یه میز گلم نپیچامت یه میز گلم نپیچامت
|
امتیاز موضوع:
متن آهنگ رپ مهدیار |
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان