امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

متن آهنگ رپ مهدیار

Music 
تعارف که نداریم ما خوبی ما تیممونم که میبینی تیم شالینا همه کف شهر شب شب سوار سفینه ها می چرخیم کف شهر همون کیپ که بقیه تو کفشن اگه مشتی باشی اینو کارتست از تیم ما پیدا نمیشه کارتست وقت عشقو حالا سسلیم می پوشیم حرف میزنیم لفظ قلم وقت داستان چپلی می پوشیم بعد میبینی که دست به قلم طاقه من واسه چپلیه میاد ولی تا پیش ما میشه زهر ترک اگه با ادب چشای منی ولی بی ادب کنی میشی زهر کیفم قلوچنگ بزنم دو تا زنگ میزنن شکل گر به بهت بود شک مجازی تورو خورد مجازی تورو زد اگه بگیریمت با چیا زدی پولو پس به بیخ خوشگلم یه جا بخوریم پوتک هم دیگه مجازی میبا فرار کنی کاره خره پیام زنگ میزنن میگن راشه شهر اگه بگم شره همه میگن الهی میگن بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه حاجی بریم بریم جنگه جمعمون جمه بچه خوبن همه بدخواهمون الان فنه صداشون کمی همه شب لاریفیقاسیام از خیابون می رویم نمیخواد دیگه لاتی بچگیتو میدونیم چی بامنیه نباشه تو لحظه میگزمیم از اونور گنده نمیگوزیم کی کفه ایرونیم ما همیشه رو مودیم همیشه بالایی بازشو تو میگیری تیشو ما دادیم تو بهش میگی بانو همه جا میگی فابه سوژه باغه ما میریم با  زانو توش سوژه شب باغه وقتی طاقیمو پی اموزو رپیه من با روخ کوسه میام رو با هدیه بچه پایین و به چپمون از اینه در گوشم شبها میگه مرسی طاقی همینه وقتی داستان میشم غیر هنر به شما جر میدم صورت خودمو اینا لب و دهن زدن یه ایرانو من دوباره رپی اومدم کیبورد تو پیانو گفتم که خودشیما اینا همه ادم دا جونم کف دست میکنم فدای فنا بعد خواست بوس کنه بکشم سوت من تو حال خوبت میام مثل قاچاقوت من زنده عقب کار نمیکنه از این جوابگو هرچند تو نمیخوری به ما بگو پراز کو یکی بگه جنگه بقیه شم حله زیر کفای بلند پسره بلند گر میامون حق لای گیریست تو چابهار بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه لاف روبیت بریم جنگه تو مجازی پلنگه پیش شما شاه ولی پیش ما قدنگه وقتی وقت جنگه پامون کرد تو این سه خطه وقتی بین ظلمو وقتی بین حق به شک نکن مشتی دستی که به لرزه اوضایی که بترسه یه دقیقه وایسی داشی چپلیه به بنده حالا بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه حاجی بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه داشی بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه بریم بریم جنگه حاجی بریم بریم جنگه جمعمون کمه بچه خوبن همه بدخواهمون الان فنه صداشون کمی همه قانع خوار زن خراب نشه سرت لطفا نگید مثله گلم نپیچمت یه یه میز گلم نپیچامت یه میز گلم نپیچامت
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Music متن آهنگ آهنگ رابر
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ Betty از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ Epiphany از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ Mad Womam از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ illicit affairs از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ This is me Trying از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ(feat Bon Iver)Exile از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ Aguast از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ Seven از تیلور سویفت
  ترجمه و متن آهنگ آهنگ Mirrorball از تیلور سویفت

پرش به انجمن: