18-08-2014، 15:02
مناسب برای : مهمانی خانوادگی
محلی : گیلان
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای 4 نفر :
بادمجان متوسط
4 عدد
مغز گردو چرخ شده
3 قاشق غذا خوری
پیاز رنده درشت شده تفت داده
2 عدد
رب انار
2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
کره یا روغن حیوانی
2 قاشق غذا خوری
ریحان چرخ شده
1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی
6 عدد
دارچین
1/2 قاشق چای خوری
ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )
طرز تهیه قلیه بادمجان :
بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.
بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .
بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .
پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.
آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
محلی : گیلان
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای 4 نفر :
بادمجان متوسط
4 عدد
مغز گردو چرخ شده
3 قاشق غذا خوری
پیاز رنده درشت شده تفت داده
2 عدد
رب انار
2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
کره یا روغن حیوانی
2 قاشق غذا خوری
ریحان چرخ شده
1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی
6 عدد
دارچین
1/2 قاشق چای خوری
ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )
طرز تهیه قلیه بادمجان :
بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.
بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .
بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .
پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.
آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.