22-11-2012، 12:26
مواد لازم :
پیاز درشت= 4 عدد
بادمجان درشت= 4 عدد
سیب زمینی درشت= 4 عدد
فلفل دلمه ایی= 1 عدد
گوجه فرنگی= 2 عدد
رب= 1 ق.غ
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن =2 ق.غ
طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کرده و رویش نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود . نیم ساعت بعد بادمجانها را بشویید .
پیازپوست گرفته را نیز حلقه حلقه کرده در ته یک قابلمه بچینید و سپس بادمجانها را روی آن بچینید . فلفل دلمه ایی خرد شده را روی بادمجانها ریخته و روی آن نیز گوجه فرنگی حلقه شده بچینید . لایه آخری را با سیب زمینی پوست گرفته و حلقه شده بچینید . روی آن نمک و فلفل و زردچوبه ریخته و رب و روغن را با نصف لیوان آب اضافه کنید . بگذارید تا خوب بپزد و آب آن کاملا گرفته شود . و به روغن بیفتد ... غذا حاضر است ... نوش جان
* بیاد داشته باشید که زردچوبه عطر خاصی به این غذا میدهد . حتما اضافه کنید .