14-09-2015، 13:06
اگر مایلید شیوه درست کردن بقچه پنیر و جعفری را یاد بگیرید بهتر است در ادامه مطلب خمیر آن را یادگرفته و سپس به شکل تصویری شیوه بستن خمیر را ببینید
مواد لازم:
شیر ولرم نصف لیوان
آب ولرم نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش)
نمک 2 قاشق چای
شکر 3 قاشق
مایه خمیر نصف پاکت
آرد 3.5-4 لیوان
مواد داخلی:
پنیر سفید 150 گرم
جعفری دو دسته
رویه:
زرده تخم مرغ
طرزتهیه :
دریک کاسه نصف لیوان شیر ولرم می ریزیم رویش مایه خمیر ریخته خوب مخلوط میکنیم تا مایه خمیر حل شود سپس آب ولرم, روغن مایع , سفیده تخم مرغ , نمک و شکر را می ریزیم دوباره مخلوط میکنیم سپس آرد را کم کم می ریزیم و هم میزنیم تا به دست نچسبد و یک ساعت استراحت می دهیم . در یک ظرف دیگر پنیر سفید را رنده کرده و جعفری ریز شده را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم مثل تصاویر دو طرف خمیر را برش داده و در وسط پنیر و جعفری را قرار داده و محل های بریده را می بندیم
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم دوباره 15-20 دقیقه استراحت می دهیم سپس رویش زرده تخم مرغ مالیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم گرم سرو میکنیم
( دکتر سلامـ )