امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بقچه پنیری شکم پاره

#1
بقچه پنیری شکم پاره 1

اگر مایلید شیوه درست کردن بقچه پنیر و جعفری را یاد بگیرید بهتر است در ادامه مطلب خمیر آن را یادگرفته و سپس به شکل تصویری شیوه بستن خمیر را ببینید
مواد لازم:
شیر ولرم نصف لیوان
آب ولرم نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش)
نمک 2 قاشق چای
شکر 3 قاشق
مایه خمیر نصف پاکت
آرد 3.5-4 لیوان
مواد داخلی:
پنیر سفید 150 گرم
جعفری دو دسته
رویه:
زرده تخم مرغ
بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

طرزتهیه :

دریک کاسه نصف لیوان شیر ولرم می ریزیم رویش مایه خمیر ریخته خوب مخلوط میکنیم تا مایه خمیر حل شود سپس آب ولرم, روغن مایع , سفیده تخم مرغ , نمک و شکر را می ریزیم دوباره مخلوط میکنیم سپس آرد را کم کم می ریزیم و هم میزنیم تا به دست نچسبد و یک ساعت استراحت می دهیم . در یک ظرف دیگر پنیر سفید را رنده کرده و جعفری ریز شده را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم مثل تصاویر دو طرف خمیر را برش داده و در وسط پنیر و جعفری را قرار داده و محل های بریده را می بندیم
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم دوباره 15-20 دقیقه استراحت می دهیم سپس رویش زرده تخم مرغ مالیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم گرم سرو میکنیم

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1

بقچه پنیری شکم پاره 1


( دکتر سلامـ )
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان