![]() |
بقچه پنیری شکم پاره - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بقچه پنیری شکم پاره (/showthread.php?tid=244323) |
بقچه پنیری شکم پاره - ( lιεβ ) - 14-09-2015 ![]() اگر مایلید شیوه درست کردن بقچه پنیر و جعفری را یاد بگیرید بهتر است در ادامه مطلب خمیر آن را یادگرفته و سپس به شکل تصویری شیوه بستن خمیر را ببینید مواد لازم: شیر ولرم نصف لیوان آب ولرم نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش) نمک 2 قاشق چای شکر 3 قاشق مایه خمیر نصف پاکت آرد 3.5-4 لیوان مواد داخلی: پنیر سفید 150 گرم جعفری دو دسته رویه: زرده تخم مرغ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() طرزتهیه : دریک کاسه نصف لیوان شیر ولرم می ریزیم رویش مایه خمیر ریخته خوب مخلوط میکنیم تا مایه خمیر حل شود سپس آب ولرم, روغن مایع , سفیده تخم مرغ , نمک و شکر را می ریزیم دوباره مخلوط میکنیم سپس آرد را کم کم می ریزیم و هم میزنیم تا به دست نچسبد و یک ساعت استراحت می دهیم . در یک ظرف دیگر پنیر سفید را رنده کرده و جعفری ریز شده را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم مثل تصاویر دو طرف خمیر را برش داده و در وسط پنیر و جعفری را قرار داده و محل های بریده را می بندیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم دوباره 15-20 دقیقه استراحت می دهیم سپس رویش زرده تخم مرغ مالیده و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم گرم سرو میکنیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( دکتر سلامـ ) |