23-12-2014، 20:39
سرعتش پایینه
|
برنامه تبدیل ویندوز به اندروید |
||
23-12-2014، 20:39
سرعتش پایینه
23-12-2014، 20:45
(06-10-2014، 21:21)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اندروید دارن منتها محدودیت دارن ![]() ![]() ![]() ![]() و از قدیم گفتن محدودیت خلاقیت میاورد میسیییی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
24-12-2014، 16:54
من نصبش نکردم ولی خداييش باحاله با لب تاپ بری لاین×_×
10-07-2015، 13:51
چرا واسه من باز نمیشه اااااااااااااه
11-07-2015، 17:13
chera vaghti safharo baz mikonam Eror mideh?????????????????????????Ahhhhhhhhhhhhh
12-07-2015، 7:29
(11-07-2015، 17:13)یاس گل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام.حتما گرافیکتو نشناخته. برای من روی کامپیوتر این جوری بود رو لب تاب درست شد!
01-08-2015، 19:10
خواهشا دوباره بذار لینکش باز نمیشه
نرم افزار YouWave for Android میتواند سیستم عامل اندروید را شبیه سازی کرده و برنامه و بازی های اندروید را در کامپیوتر و تحت سیستم عامل ویندوز اجرا کند.
با استفاده از نرم افزار YouWave میتوانید برنامه های اندرویدی مورد نظر خود را قبل از نصب در موبایل، روی کامپیوترتان تست کنید. و یا اگر موبایل اندرویدی ندارید ولی میخواهید یک بازی یا یک برنامه اندروید را اجرا کنید، میتوانید از این نرم افزار کمک بگیرید. با نصب YouWave ، محیطی شبیه به یک گوشی اندرویدی در اختیار شما قرار میگیرد که دارای سیستم عامل Android 4.0.4 میباشد و امکان نصب تمام Application هایی که با این نسخه سازگاری داشته باشند را به شما میدهد. ![]() ![]() برخی از قابلیت های شبیه ساز اندروید YouWave for Android 4.1.2 :
- شبیه سازی سیستم عامل Android 4.0.4
- شبیه سازی کارت حافظه SD
- امکان نصب برنامه و بازی های اندروید
- شبیه سازی کلید های موجود در گوشی های اندروید
- امکان اتصال به اینترنت و انجام بازی های آنلاین اندروید
برای نصب برنامه های مورد نظر خود، فایل apk. آن را در پنجره سمت چپ برنامه اضافه کنید و سپس روی آن دوبار کلیک کنید تا بر روی این موبایل مجازی نصب شود.
آدرس فولدر پیش فرض برای اضافه کردن برنامه ها :
Windows 7,8 : C:\Users\Porfile\youwave\android apps
Windows XP : C:\Documents and Settings\Porfile\youwave\android apps
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دانلود با حجم 158 مگابایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دانلود نرم افزار کمکی
05-09-2015، 11:27
ایول من کلش رو با همین بازی میکنم!@
12-10-2015، 22:10
عالیه داداش دنبالش بودم
| ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|