امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیــه خورش سیب درختی

#1
طرز تهیــه خورش سیب درختی 1

مواد لازم :

گوشت ران گوسفندی              500 گرم

روغن مایع                                 2 قاشق غذاخوری

برگ بو                                      3 عدد

پیاز                                           1 عدد

آب                                            5 لیوان

نمک و فلفل                             به مقدار لازم

سیب درختی                           500 گرم

پیازداغ                                     2 قاشق غذاخوری

سرکه                               2 قاشق غذاخوری

شیره انگور یا خرما              نصف لیوان

نشاسته ذرت                    1 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

گوشت خرد شده

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مایع تفت دهید.

سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید.

در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.

با ابزار مخصوص یا چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید.

در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورده و سیب های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.

سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید و سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب ها تقریبا نرم شوند.

نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.

طرز تهیــه خورش سیب درختی 1

موفق باشید

منبع : تبیان

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان