08-03-2015، 11:36
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بورک با اسفناج
نويسنده:فردا چاکراغلو (گشتاسب پور) کارشناس ارشد تغذيه
مواد لازم براي خمير بورک:
آرد گندم:دو و نيم ليوان
بکينگ پودر:1 قاشق مرباخوري
ماست:2تا 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع:نصف ليوان
شير:1 ليوان
نمک :نوک قاشق چايخوري
تخم مرغ:2 عدد (يک عدد زرده براي روي بورک)
مواد لازم براي داخل بورک:
اسفناج پاک کرده :500 گرم
پياز متوسط :2 عدد
پنير پيتزا رنده شده :نصف ليوان
روغن مايع:1 قاشق غذاخوري
سياه دانه :1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آرد را با بکينگ پودر الک کرده وسط آن را باز کنيد.ماست، روغن، شير و نمک را مخلوط کرده خمير نرمي درست کنيد. چندا بار خمير را ورز داده و کف ظرف نسوزي را چرب کنيد.خمير را در ظرف پهن کنيد (مقداري از خمير را براي روي بورک کنار بگذاريد).
براي داخل خمير اسفناج را شسته خرد کنيد.پياز را پوست بگيريد و بشوييد و ساطوري کنيد.در تابه اي روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد.اسفناج را اضافه کنيد.چند دقيقه ديگر تفت دهيد و بگذاريد در بخار خود پخته شود.بعد پنير را بريزيد و چند دقيقه ديگر بگذاريد تا ذوب شود و از روي آتش برداريد.از خمير نوارهاي باريکي درست کرده و روي خمير به شکل لوزي شکل دهيد و روي آن با برس مخصوص زرده ي تخم مرغ بماليد و سياه دانه بپاشيد.
فر را از قبل داغ کرده ظرف را داخل فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40

بورک با اسفناج
نويسنده:فردا چاکراغلو (گشتاسب پور) کارشناس ارشد تغذيه
مواد لازم براي خمير بورک:
آرد گندم:دو و نيم ليوان
بکينگ پودر:1 قاشق مرباخوري
ماست:2تا 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع:نصف ليوان
شير:1 ليوان
نمک :نوک قاشق چايخوري
تخم مرغ:2 عدد (يک عدد زرده براي روي بورک)
مواد لازم براي داخل بورک:
اسفناج پاک کرده :500 گرم
پياز متوسط :2 عدد
پنير پيتزا رنده شده :نصف ليوان
روغن مايع:1 قاشق غذاخوري
سياه دانه :1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرد را با بکينگ پودر الک کرده وسط آن را باز کنيد.ماست، روغن، شير و نمک را مخلوط کرده خمير نرمي درست کنيد. چندا بار خمير را ورز داده و کف ظرف نسوزي را چرب کنيد.خمير را در ظرف پهن کنيد (مقداري از خمير را براي روي بورک کنار بگذاريد).
براي داخل خمير اسفناج را شسته خرد کنيد.پياز را پوست بگيريد و بشوييد و ساطوري کنيد.در تابه اي روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد.اسفناج را اضافه کنيد.چند دقيقه ديگر تفت دهيد و بگذاريد در بخار خود پخته شود.بعد پنير را بريزيد و چند دقيقه ديگر بگذاريد تا ذوب شود و از روي آتش برداريد.از خمير نوارهاي باريکي درست کرده و روي خمير به شکل لوزي شکل دهيد و روي آن با برس مخصوص زرده ي تخم مرغ بماليد و سياه دانه بپاشيد.
فر را از قبل داغ کرده ظرف را داخل فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي،شماره ي 40