02-09-2012، 16:13
آشنایی با روش تهیهی کاستارد وانیلی
کرم کاستارد وانیلی را میتوانید برای انواع دسر، کیک و ... مورد استفاده قرار دهید. در صورت تمایل با اضافه کردن مقداری رنده پوست لیمو و آبلیمو کاستارد لیمویی خواهید داشت. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کاستارد وانیلی آشنا میشوید.
مواد لازم برای 2 پیمانه کاستارد:
شیر 1 و 2/1 پیمانه
خامه 2/1 پیمانه
شکر 3/1 پیمانه
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
نشاسته ذرت 1 و 2/1 قاشق غذاخوری
کره به دلخواه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله 1 - زرده تخم مرغ، شکر و نیمی از وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 2 - نشاسته را به مخلوط زرده ها افزوده و با قاشق بزنید تا نشاسته بخورد مواد برود.
مرحله 3 - شیر و خامه را مخلوط کرده، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید داغ شده ولی بجوش نیاید، سپس کمی از آن را آرام به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید، سپس مابقی مخلوط شیر را کم کم افزوده و هم زده تا مایه ای نرم حاصل شود، مایه آماده شده را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته، مابقی وانیل را افزوده و مرتباً هم زده تا مایه غلیظ شده و کاستارد آماده شود، در صورت تمایل کره را در این مرحله اضافه کنید.
مرحله 4 - کاستارد آماده شده را در صورتی که برای تزئین ژله، کیک، ترایفل و ... مورد استفاده قرار میدهید در ظرفی ریخته، روی آنرا سلفون کشیده و تا زمان استفاده کردن در یخچال قرار دهید، در صورتی که کاستارد را تک نفره سرو میکنید آنرا درون لیوان یا جام بریزید، حدود 1 ساعت در یخچال نگهداری نمایید، سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایی
کرم کاستارد وانیلی را میتوانید برای انواع دسر، کیک و ... مورد استفاده قرار دهید. در صورت تمایل با اضافه کردن مقداری رنده پوست لیمو و آبلیمو کاستارد لیمویی خواهید داشت. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کاستارد وانیلی آشنا میشوید.
مواد لازم برای 2 پیمانه کاستارد:
شیر 1 و 2/1 پیمانه
خامه 2/1 پیمانه
شکر 3/1 پیمانه
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
نشاسته ذرت 1 و 2/1 قاشق غذاخوری
کره به دلخواه 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله 1 - زرده تخم مرغ، شکر و نیمی از وانیل را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی بزنید تا یکدست شوند.
مرحله 2 - نشاسته را به مخلوط زرده ها افزوده و با قاشق بزنید تا نشاسته بخورد مواد برود.
مرحله 3 - شیر و خامه را مخلوط کرده، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید داغ شده ولی بجوش نیاید، سپس کمی از آن را آرام به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید، سپس مابقی مخلوط شیر را کم کم افزوده و هم زده تا مایه ای نرم حاصل شود، مایه آماده شده را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته، مابقی وانیل را افزوده و مرتباً هم زده تا مایه غلیظ شده و کاستارد آماده شود، در صورت تمایل کره را در این مرحله اضافه کنید.
مرحله 4 - کاستارد آماده شده را در صورتی که برای تزئین ژله، کیک، ترایفل و ... مورد استفاده قرار میدهید در ظرفی ریخته، روی آنرا سلفون کشیده و تا زمان استفاده کردن در یخچال قرار دهید، در صورتی که کاستارد را تک نفره سرو میکنید آنرا درون لیوان یا جام بریزید، حدود 1 ساعت در یخچال نگهداری نمایید، سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایی