07-09-2014، 18:35
▪ قهوه کاملا خرد شده: ۶ قاشق غذاخوری(یا سهقاشق غذا خوری پودر نسکافه)
▪ شیر: یک و یک چهارم لیوان (۳۰۰ میلیلیتر)
▪ خامه: دو سوم لیوان (۱۵۰ میلیلیتر)
▪ تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
▪ شکر: ۲ قاشق غذاخوری
▪ خامه زده شده و پودر کاکائو برای تزیین: مقداری
● طرز تهیه:
فر را روی درجه ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا۳۷۵درجه فارنهایت بگذارید. قهوه را درپارچی بریزید. شیر را در شیرجوش روی حرارتقرار دهید تا به دمای جوش برسد، بعد به قهوهاضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند. آن گاهمخلوط شیر و قهوه را به ماهیتابه
برگر
دانید وخامه را اضافه کرده و دوباره تا نزدیک جوشآمدن حرارت دهید.
تخممرغها و شکر را در کاسهای خوب هم بزنید ودر حال هم زدن به شیر و خامه اضافه کنید.
مخلوط را در ظرف یا ظروف بلوری مورد نظربریزید و رویش را با فویل بپوشانید.
ظرفها را در یک ماهیتابه بگذارید و آن را باآب پر کنید تا جایی که آب بالاتر از نیمی ازاطراف ظرف را بپوشاند و مد ت ۴۵ - ۴۰ دقیقهآن را در فر قرار دهید.
ظرفها را از ماهیتابه در بیاورید و بعداز اینکهخنک شدند مدت دو ساعت در یخچال بگذارید،سپس روی آنها را در صورت تمایل با خامهزدهشده و پودر کاکائو تزیین کنید.
▪ شیر: یک و یک چهارم لیوان (۳۰۰ میلیلیتر)
▪ خامه: دو سوم لیوان (۱۵۰ میلیلیتر)
▪ تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
▪ شکر: ۲ قاشق غذاخوری
▪ خامه زده شده و پودر کاکائو برای تزیین: مقداری
● طرز تهیه:
فر را روی درجه ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا۳۷۵درجه فارنهایت بگذارید. قهوه را درپارچی بریزید. شیر را در شیرجوش روی حرارتقرار دهید تا به دمای جوش برسد، بعد به قهوهاضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند. آن گاهمخلوط شیر و قهوه را به ماهیتابه
برگر
دانید وخامه را اضافه کرده و دوباره تا نزدیک جوشآمدن حرارت دهید.
تخممرغها و شکر را در کاسهای خوب هم بزنید ودر حال هم زدن به شیر و خامه اضافه کنید.
مخلوط را در ظرف یا ظروف بلوری مورد نظربریزید و رویش را با فویل بپوشانید.
ظرفها را در یک ماهیتابه بگذارید و آن را باآب پر کنید تا جایی که آب بالاتر از نیمی ازاطراف ظرف را بپوشاند و مد ت ۴۵ - ۴۰ دقیقهآن را در فر قرار دهید.
ظرفها را از ماهیتابه در بیاورید و بعداز اینکهخنک شدند مدت دو ساعت در یخچال بگذارید،سپس روی آنها را در صورت تمایل با خامهزدهشده و پودر کاکائو تزیین کنید.