17-08-2014، 17:32
[b]
مواد لازم :
[/b]
طرز تهیه :
فلفل سبز ، پیاز و گوجه ها را به صورت طولی قاچ کنید . زرد چوبه ، پودر چیلی
، پودر گشنیز ، پودر نارگیل را آسیاب کنید . روغن را در ماهیتابه ریخته و پس از داغ شدن ، ادویه جات را در آن بریزید . پس از آن پیاز را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای ملایم شود . گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه در آن سرخ کنید . فلفل سبز و بقیه مخلفات را نیز به آن اضافه کرده و برگهای خرد شده گشنیز را نیز در آن بریزید . به مدت یک ربع ساعت با حرارت ملایم آن را بپزید .[/b]

مواد لازم :
[/b]
- دو عدد فلفل سبز بزرگ
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر چیلی
[font]
[/font] - یک هشتم قاشق چای خوری زردچوبه
[font]
[/font] - نصف قاشق چای خوری پودر گشنیز
[font]
[/font] - یک قاشق سوپ خوری پودر نارگیل
[font]
[/font] - یک دسته کوچک گشنیز تازه
[font]
[/font] - دو عدد گوجه فرنگی کوچک
[font]
[/font] - دو عدد پیاز
[font]
[/font] - دو قاشق سوپ خوری روغن
[font]
[/font] - ادویه جات معطر و تند به میزان دلخواه
[font]
[/font] - یک قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه :
فلفل سبز ، پیاز و گوجه ها را به صورت طولی قاچ کنید . زرد چوبه ، پودر چیلی
، پودر گشنیز ، پودر نارگیل را آسیاب کنید . روغن را در ماهیتابه ریخته و پس از داغ شدن ، ادویه جات را در آن بریزید . پس از آن پیاز را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای ملایم شود . گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه در آن سرخ کنید . فلفل سبز و بقیه مخلفات را نیز به آن اضافه کرده و برگهای خرد شده گشنیز را نیز در آن بریزید . به مدت یک ربع ساعت با حرارت ملایم آن را بپزید .[/b]