09-08-2012، 20:11
پنیر خامه ای نرم شده 170 گرم
کنسرو یا مربای زردآلو 2 قاشق غذاخوری
آناناس خرد شده 1 فنجان
هلو، پوست کنده و نصف شده 1300 گرم
برگ کاهو
نعنا تازه در صورت تمایل
دستور تهیه
در ظرف کوچکی پنیر خامه ای و مربای زرد آلو را با همزن بزنید تا ترکیب شوند.
آناناس را اضافه کنید.
کاهوها را در ظرفی چیده و روی آن نیمه های هلو را بچینید،
فرو رفتگی داخل هلو ها را با پنیر پر کنید و با برگ نعنا تزئین کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کنسرو یا مربای زردآلو 2 قاشق غذاخوری
آناناس خرد شده 1 فنجان
هلو، پوست کنده و نصف شده 1300 گرم
برگ کاهو
نعنا تازه در صورت تمایل
دستور تهیه
در ظرف کوچکی پنیر خامه ای و مربای زرد آلو را با همزن بزنید تا ترکیب شوند.
آناناس را اضافه کنید.
کاهوها را در ظرفی چیده و روی آن نیمه های هلو را بچینید،
فرو رفتگی داخل هلو ها را با پنیر پر کنید و با برگ نعنا تزئین کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.