23-06-2014، 14:58
كره و خامه را داخل شيرجوش كوچكی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند
مواد لازم براي 20 عدد شكلات :
كره : 3 قاشق سوپخوري
خامه : 80 گرم
شكلات سفيد: 325 گرم
اسانس پرتقال : 2 قطره
شكلات قهوهای : 50 گرم
طرز تهيه :
كره و خامه را داخل شيرجوش كوچكی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند (به مدت 1 دقيقه) مايه را از روی حرارت برداريد و اجازه دهيد سرد شود. سپس 225 گرم از شكلات را خرد كنيد و داخل مايه خامه و كره بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهيد شكلات در يخچال به مدت 2 ساعت خنك شود حالا گلولههای كوچكی از مايه درست كنيد و روی فويل سرد قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد سپس بقيه شكلات را ذوب كنيد و گلولهها را در شکلات سفيد بزنيد و مجدداً روی فويل سرد قرار دهيد تا خودش را بگيرد سپس روی آن خطهايی از شكلات قهوهای ذوب شده بيندازيد.