12-09-2014، 19:11
مواد لازم برای 20 عدد شكلات :
كره 3 قاشق سوپخوری
خامه 80 گرم
شكلات سفید 325 گرم
اسانس پرتقال 2 قطره
شكلات قهوهای 50 گرم
طرز تهیه :
كره و خامه را داخل شیرجوش كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن كند (به مدت 1 دقیقه) مایه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. سپس 225 گرم از شكلات را خرد كنید و داخل مایه خامه و كره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهید شكلات در یخچال به مدت 2 ساعت خنك شود حالا گلولههای كوچكی از مایه درست كنید و روی فویل سرد قرار دهید و به مدت 30 دقیقه كنار بگذارید سپس بقیه شكلات را ذوب كنید و گلولهها را در شكلات سفید بزنید و مجدداً روی فویل سرد قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی آن خطهایی از شكلات قهوهای ذوب شده بیندازید.
كره 3 قاشق سوپخوری
خامه 80 گرم
شكلات سفید 325 گرم
اسانس پرتقال 2 قطره
شكلات قهوهای 50 گرم
طرز تهیه :
كره و خامه را داخل شیرجوش كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن كند (به مدت 1 دقیقه) مایه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. سپس 225 گرم از شكلات را خرد كنید و داخل مایه خامه و كره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهید شكلات در یخچال به مدت 2 ساعت خنك شود حالا گلولههای كوچكی از مایه درست كنید و روی فویل سرد قرار دهید و به مدت 30 دقیقه كنار بگذارید سپس بقیه شكلات را ذوب كنید و گلولهها را در شكلات سفید بزنید و مجدداً روی فویل سرد قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی آن خطهایی از شكلات قهوهای ذوب شده بیندازید.