02-06-2014، 18:24

غذایی متفاوت؛ با همان مرغ همیشگی
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان : یک کیلو و پانصد گرم
تخم مرغ : 3 عدد
سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری پر
پیاز: 2 عدد
سیر: 4 حبه یا یک قاشق مربا خوری پودر سیر
نمک ، فلفل و زعفران دم کرده: مقداری
سس گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری
مواد لازم انتخابی
قارچ ریز: 200گرم
هویج درشت خرد شده: دو عدد
جعفری درشت خرد شده : نصف لیوان
فلفل دلمه ای خرد دشه: یک عدد
طرز تهیه
مرغ خام رو دوبار با دنده ریز ، چرخ کنید تا حسابی نرم ویکدست بشه ، پیاز رو زنده کنید وآبش رو بگیرید و به مرغ اضافه کنید ف سیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، زعفرون ، مایونز و تخم مرغ رو هم اضافه کنید خوب ورز برید تا مایع یکدست بشه ، بهتره دراستفاده از زعفران قناعت نکنید ازمواد انتخابی هر کدوم رو خواستید ، بریزید توش ، من ازقارچ و فلفل دلمه ای قرمز استفاده کردم ، نیازی نیست قارچ رو خرد کنید همونطوری بریزید توی مایه مرغ ، قالب رو چرب کنید ومدا رو بریزید توش و خوب صاف و فشرده بکیند ، حالا به سه روش میتونید این غذا رو طبخ کنید:
1-روی قالب سلفون بکشید و غذا رو به مدت 15 دقیقه در درجه بالای ماکرو ویو طبخ کنید
2- روی قالب فویل آلومینیومی بکشید و غذا رو بمدت 1 ساعت در طبقه وسط فر دردرجه 170 درجه سانتی گراد طبخ کنید
3- روی قالب رو با هرچی خواستید بپوشونید ، داخل یه قابلمه آب بریزید وقالب رو بزارید توش طوریکه آب تا نصفه قالب بیاد ، قابلمه رو بزارید رو گاز حرارت رو زیاد کنید تا آب بجوشه بعد درقابلمه رو بزارید وحرارت رو کم کنید ، حدود یک ساعت تا یکونیم ساعت طول میکشه غذا پخته بشه ، آب قابلمه رو چک کنید اگه کم شد مجددا آب بریزید
من ازروش اول استفاه کردم ، بعد ازپخت روکش قالب رو بردارید ، یه سسی رو غذا جمع میشه که اون رو جدا کنید با سس گوجه فرنگی مخلوط کرده و بریزید رو غذا و روش رو با هرچی خواستید تزئین کنید
نکته اول : این مقدار مواد برای 15 نفر هست
نکته دوم: این غذا به صورت گرم و سرد سرو میشود درهردوحالت خوشمزه ست.
نکته سوم : موقع سرو با چاقو تیز برش بزنید نمای بسیار زیبائی خواهید