امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستان خون آشام8

روزهای تلخی رو پشت سر می گذاشتم.مرخصی من تموم شد و مجبور بودم به سر کار برگردم.با پدربزرگ خداحافظی کردم و راه افتادم.جاده های روستایی دیگه برام عذاب آور نبود.احساس می کردم نیروی تازه ای پیدا کردم و دیگه اون جوون بی حوصله نیستم.وقتی قطار به راه افتاد، کتاب اشکان رو از کیفم بیرون آوردم و بار دیگر روی جلدش رو خوندم: «اگر از مرگ نمی ترسید، همه چیز را امتحان کنید...»

خوندن کتاب باعث آشنایی بیشتر من با اشکان و زندگی خون آشام ها شده بود.دیگه ناراحت نبودم و اون دوگانگی داشت از بین می رفت.به خونه که رسیدم کامپیوتر رو روشن کردم و با یه سرعت فوق العاده شروع کردم به نوشتن .به آینده فکر کردم آینده ای مبهم و خاموش ...

صبح به دفتر روزنامه رفتم.پری خوشحال بود.از دیدن من ولی سعی می کرد پنهان کنه.کامپیوتر رو روشن کردم و بازم نوشتم.پری وارد اتاق شد و گفت:سانان چی داری می نویسی؟!

به چهره متعجب پری نگاه کردم و جمله های آخر رو هم تایپ کردم، سپس گفتم:پری ازت ممنونم.تو منو به اوج رسوندی...

پری خندید و گفت: چه جوری می تونم تو رو به اوج برسونم، وقتی خودم هنوز نرسیدم؟

گفتم:با حرف تو شروع شد و با فکر اشکان ادامه پیدا کرد، حالا باید خودم تمومش کنم.

پری کنارم نشست و گفت: چی داری میگی؟اشکان کیه؟

یک بار متن تایپ شده ام رو براش خوندم و گفتم:تو گفتی نباید خودم رو درگیر ماجرا کنم ولی ماجرا خودش به سراغم اومد .

پری با نارحتی گفت:سانان چرا اینجوری حرف میزنی؟

پری فنجان قهوه ای رو که برام آورده بود روی میز گذاشت.با بوی تند قهوه دچار حالت تهوع شدم و فنجان رو پرت کردم به دیوار خورد و شکست و یه سیلی محکم به پری زدم!

آخه چرا این کار رو کردم ؟ پری دختری رو که انقدر دوست داشتم و توی مدتی که در روزنامه بودم همیشه یاورم بود... شایدم جزو روند تبدیل شدن به یه هیولا بود.پری با چشمای پر از اشک و در حالی که شوکه شده بود اتاق رو ترک کرد...
پاسخ
 سپاس شده توسط rana m
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان