از جمله مواد تشكيل دهنده اين غذاي لذيذ، سينه مرغ،قارچ، فلفل سبز،روغن زيتون و سس باربكيو است.

زمان تهيه: 30 دقيقه
زمان پخت: يك ساعت
مواد لازم براي 6 نفر:
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
پياز متوسط: سه عدد،به صورت
حلقههاي نازك بريده شود.
فلفل دلمهاي: يك عدد، تخم آن
درآورده شود و نازك بريده شود.
نمك: يك و نيم قاشق چايخوري
فلفل: يك و نيم قاشق چايخوري
قارچ متوسط: 15 عدد، نازك بريده شود.
سينه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد
كه به صورت رشتهاي با ضخامت
يك سانتيمتر درآورده شود.
آب مرغ: 2 پيمانه
سس باربكيو: 2 قاشق غذاخوري
خردل: 2 قاشق غذاخوري
سس قرمز تند: يك قاشق چايخوري
خامه ترش: نصف پيمانه
طرز تهيه:
1- در يك تابه بزرگ، يك قاشق روغن بريزيد و پيازها را حدود 8 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شوند.
2- فلفل دلمهاي، 2/1 قاشق چايخوري نمك و 4/1 قاشق چايخوري فلفل و قارچها را به تابه اضافه كنيد و حدود 6 دقيقه يا تا زمانيكه آب قارچها روان شود، آنها را تفت دهيد.
3- مواد فوق را از صافي رد كنيد و حدود 2/1 پيمانه از آب حاصله را نگه داريد.
4- تابه را دوباره روي حرارت قرار دهيد و يك قاشق روغن باقيمانده را در آن بريزيد.
روي سينه مرغ، باقيمانده نمك و فلفل را بپاشيد و حدود 5 دقيقه آنها را در روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه كنيد و كنار بگذاريد.
5- آب مرغ و سبزيجات را در ظرف بجوشانيد و هرچه از مواد به ته تابه چسبيده را با يك قاشق چوبي از ته ظرف جدا كنيد و بگذاريد همراه با سس بجوشند.
6- سس باربكيو، خردل، و سس قرمز تند را به محتواي ظرف اضافه كنيد بگذاريد تا آنجا بجوشند كه يك و نيم پيمانه آب از آنها باقي بماند. آب باقيمانده بايد كمي غليظ باشد.
7- حرارت را كم كنيد و خامه ترش را به آن اضافه كنيد و ديگر نگذاريد سس بجوشد.
8- سپس مرغ و سبزيجات را به تابه اضافه كنيد و تا حدي به آنها حرارت دهيد كه گرم شوند.
9- چيكن استروگانف را ميتوانيد روي انواع برنج و ماكاروني بريزيد يا همراه با نان تست ميل كنيد.

زمان تهيه: 30 دقيقه
زمان پخت: يك ساعت
مواد لازم براي 6 نفر:
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
پياز متوسط: سه عدد،به صورت
حلقههاي نازك بريده شود.
فلفل دلمهاي: يك عدد، تخم آن
درآورده شود و نازك بريده شود.
نمك: يك و نيم قاشق چايخوري
فلفل: يك و نيم قاشق چايخوري
قارچ متوسط: 15 عدد، نازك بريده شود.
سينه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد
كه به صورت رشتهاي با ضخامت
يك سانتيمتر درآورده شود.
آب مرغ: 2 پيمانه
سس باربكيو: 2 قاشق غذاخوري
خردل: 2 قاشق غذاخوري
سس قرمز تند: يك قاشق چايخوري
خامه ترش: نصف پيمانه
طرز تهيه:
1- در يك تابه بزرگ، يك قاشق روغن بريزيد و پيازها را حدود 8 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شوند.
2- فلفل دلمهاي، 2/1 قاشق چايخوري نمك و 4/1 قاشق چايخوري فلفل و قارچها را به تابه اضافه كنيد و حدود 6 دقيقه يا تا زمانيكه آب قارچها روان شود، آنها را تفت دهيد.
3- مواد فوق را از صافي رد كنيد و حدود 2/1 پيمانه از آب حاصله را نگه داريد.
4- تابه را دوباره روي حرارت قرار دهيد و يك قاشق روغن باقيمانده را در آن بريزيد.
روي سينه مرغ، باقيمانده نمك و فلفل را بپاشيد و حدود 5 دقيقه آنها را در روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه كنيد و كنار بگذاريد.
5- آب مرغ و سبزيجات را در ظرف بجوشانيد و هرچه از مواد به ته تابه چسبيده را با يك قاشق چوبي از ته ظرف جدا كنيد و بگذاريد همراه با سس بجوشند.
6- سس باربكيو، خردل، و سس قرمز تند را به محتواي ظرف اضافه كنيد بگذاريد تا آنجا بجوشند كه يك و نيم پيمانه آب از آنها باقي بماند. آب باقيمانده بايد كمي غليظ باشد.
7- حرارت را كم كنيد و خامه ترش را به آن اضافه كنيد و ديگر نگذاريد سس بجوشد.
8- سپس مرغ و سبزيجات را به تابه اضافه كنيد و تا حدي به آنها حرارت دهيد كه گرم شوند.
9- چيكن استروگانف را ميتوانيد روي انواع برنج و ماكاروني بريزيد يا همراه با نان تست ميل كنيد.