12-02-2015، 0:48
غذايي مابین سنت و مدرنيته كه با بهرهگيري از جادوي آشپزي ايتاليايي بسيار خوش خوراك و دوست داشتني است. طعم ملایم و دوستداشتنی غذاهای مدیترانهای، این سبک آشپزی را به یکی از سبکهای مورد علاقه ایرانیها تبدیل کرده است.
براي تهيه و طبخ اين غذا ابتدا فيله مرغ را چربيگيري كرده و قسمتهاي چرب و سفت گوشت را از آن جدا كرده و در سسي متشكل از خردل، خامه، روغن زيتون و برگ بو مزهدار كنيد، مدت زمان لازم براي طعمدار شدن فيله مرغ دستكم شش ساعت است تا حسابي مواد وارد بافت گوشت شود.
زماني كه ميخواهيد فيله مرغ را گريل كنيد، بايد حتما با كاردك يا قاشقك سس را از فيله جدا كنید تا باعث سوختن مرغ نشود، چراكه اگر خامه و خردل روي گوشت بماند و حرارت ببيند میسوزد درصورتيكه هنوز لايههاي مياني فيله صورتي و خام بوده و نپخته است.
مواد لازم:
فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: پنج عدد
گوجه فرنگي بزرگ: دو عدد
آرتيشو: به مقدار لازم
سير: یک بوته كوچك
فلفل دلمهاي: یک عدد متوسط
روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري
فلفل و نمك: به ميزان لازم
خامه: دو قاشق غذاخوري
سس خردل: دو قاشق غذاخوري
برگ بو: یک يا دو برگ
روش تهیه:
1. همزمان يك بوته كوچك سير پوستكنده و شستهشده را به ريزترين شكل ممكن رنده كنيد و همراه فلفل دلمهاي كه نگيني و كوچك برش خورده در كنار چهار تا پنج عدد قارچ متوسط كه ساطوری خرد شدهاند، تركيب كنيد. حالا دو عدد گوجه تازه و رسيده را كه از قبل رنده كردهاید را به مواد اضافه كنيد.
2. مواد مخلوط شده را روي شعله متوسط در ماهي تابهاي همراه روغن زيتون آرام و آهسته تفت دهيد. بهخاطر داشته باشید که حرارت زياد ارزش غذايي مواد اوليه مان را از ميان ميبرد.
3. لطفا در اين مرحله آرتيشو را به مواد در حال تفت ديدن اضافه كنيد، آنقدر اين حرارت ديدن و تفت دادن را ادامه دهید تا مایه نيمي از آب خود را از دست بدهد، سپس آسياب فلفل و نمك دريايي به مقدار لازم به غذايتان اضافه كنيد تا عطر و طعم دلخواهتان به دست بيايد.
4. اكنون فيله مرغهاي گريل شده را در بشقاب كشيده و سس را به آرامي روي آن بريزيد. چيكن ونيزي براي سرو كردن آماده است.
براي تهيه و طبخ اين غذا ابتدا فيله مرغ را چربيگيري كرده و قسمتهاي چرب و سفت گوشت را از آن جدا كرده و در سسي متشكل از خردل، خامه، روغن زيتون و برگ بو مزهدار كنيد، مدت زمان لازم براي طعمدار شدن فيله مرغ دستكم شش ساعت است تا حسابي مواد وارد بافت گوشت شود.
زماني كه ميخواهيد فيله مرغ را گريل كنيد، بايد حتما با كاردك يا قاشقك سس را از فيله جدا كنید تا باعث سوختن مرغ نشود، چراكه اگر خامه و خردل روي گوشت بماند و حرارت ببيند میسوزد درصورتيكه هنوز لايههاي مياني فيله صورتي و خام بوده و نپخته است.
مواد لازم:
فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: پنج عدد
گوجه فرنگي بزرگ: دو عدد
آرتيشو: به مقدار لازم
سير: یک بوته كوچك
فلفل دلمهاي: یک عدد متوسط
روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري
فلفل و نمك: به ميزان لازم
خامه: دو قاشق غذاخوري
سس خردل: دو قاشق غذاخوري
برگ بو: یک يا دو برگ
روش تهیه:
1. همزمان يك بوته كوچك سير پوستكنده و شستهشده را به ريزترين شكل ممكن رنده كنيد و همراه فلفل دلمهاي كه نگيني و كوچك برش خورده در كنار چهار تا پنج عدد قارچ متوسط كه ساطوری خرد شدهاند، تركيب كنيد. حالا دو عدد گوجه تازه و رسيده را كه از قبل رنده كردهاید را به مواد اضافه كنيد.
2. مواد مخلوط شده را روي شعله متوسط در ماهي تابهاي همراه روغن زيتون آرام و آهسته تفت دهيد. بهخاطر داشته باشید که حرارت زياد ارزش غذايي مواد اوليه مان را از ميان ميبرد.
3. لطفا در اين مرحله آرتيشو را به مواد در حال تفت ديدن اضافه كنيد، آنقدر اين حرارت ديدن و تفت دادن را ادامه دهید تا مایه نيمي از آب خود را از دست بدهد، سپس آسياب فلفل و نمك دريايي به مقدار لازم به غذايتان اضافه كنيد تا عطر و طعم دلخواهتان به دست بيايد.
4. اكنون فيله مرغهاي گريل شده را در بشقاب كشيده و سس را به آرامي روي آن بريزيد. چيكن ونيزي براي سرو كردن آماده است.