01-10-2013، 22:26
ارتادخت جونم خیلی هم رمانت قشنگه و مثل بعضی رمانا چرت و بی محتوا نیست و خلاصه خیییییییییییییلی جذابه
|
رمان بی کسی ها حتما بخونید |
|||||
01-10-2013، 22:26
ارتادخت جونم خیلی هم رمانت قشنگه و مثل بعضی رمانا چرت و بی محتوا نیست و خلاصه خیییییییییییییلی جذابه
عزیزم اصلا قصد ناراحت کردنتو نداشتم اماشما بمن بگو کدوم مدرسه شبانه روزی میشه سراغ داشت که مختلط باشه؟تو ایران؟ حالا که انقد قاطعانه صحبت میکنی بیشتر دلم میخواد ادامشو بخونم
راستی میتونم بدونم چندسالته؟
04-10-2013، 13:51
(03-10-2013، 23:27)elika.ja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب همه چیز که نباید حقیقت داشته باشه......... گاهی اوقات باید برای تحمل بیشتر با رویاهاتون زندگی کنین............... من 14 سالمه.......... از این که دوست دارید دنبال کنین خوشحالم و ممنونم...........
خوب من شب هم یه سر میام ببینم چی شد داستانت اگه نذاشته باشی ناراحت می شم
ناراحت نمیشی رمانت بره تو وبلاگم (04-10-2013، 14:05)خزیمه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای بابا فقط که شما نبودین که سریع ارسالتون رو ویرایش کردین در هر صورت ادامه داستان رو گذاشتن برای منم سخته................... شاید این بهترین راهه..........................
04-10-2013، 16:09
به درخواست خود کاربر ؛ بسته شد ..
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|