22-08-2014، 18:54
[b]![کاری بادمجان 1](http://www.takashpaz.com/images/stories/international/indian/eggplant-soup2.jpg)
مواد لازم :
[/b]
طرز تهیه :
فر را با درجه 450 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . به مدت یک ساعت بادمجانها را روی سینی وسطی فر بگذارید تا کاملا ترد شوند . پس از آن ، بادمجانها را در حالی که گرم هستند ، پوست گرفته و له کنید . روغن را گرم کرده و پیاز ها را سرخ کنید تا کاملا نرم و شفاف شوند . گوج[/b]
![کاری بادمجان 1](http://www.takashpaz.com/images/stories/international/indian/eggplant-soup2.jpg)
مواد لازم :
[/b]
- یک کیلو بادمجان
- چهار عدد گوجه فرنگی متوسط
[font]
[/font] - سه قاشق چای خوری برگ گشنیز خرد شده
[font]
[/font] - نصف فنجان کره آب شده
[font]
[/font] - نصف فنجان پیاز خرد شده
طرز تهیه :
فر را با درجه 450 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . به مدت یک ساعت بادمجانها را روی سینی وسطی فر بگذارید تا کاملا ترد شوند . پس از آن ، بادمجانها را در حالی که گرم هستند ، پوست گرفته و له کنید . روغن را گرم کرده و پیاز ها را سرخ کنید تا کاملا نرم و شفاف شوند . گوج[/b]