08-08-2012، 14:48
مواد لازم
تخم مرغ : دو عدد
آرد : سه پیمانه
کره : ۱۳۵ گرم
گوجهفرنگی پورهشده : نصف پیمانه
بیکینگپودر : دو قاشق چایخوری
مواد لازم داخل پیراشکی
قارچ : ۲۰۰ گرم
کلم سفید : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده : دو عدد
پیاز : یک عدد
سس گوجهفرنگی : دو قاشق سوپخوری
جعفری : پنج قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بیکینگپودر را اضافه کنید کمی ورز داده تا خمیر یکدستی درست شود. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید . پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید. کلم سفید ، گوجهفرنگی ، جعفری و سس گوجهفرنگی را به آنها افزوده ادویهها را هم اضافه کنید. خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر کرده و خمیر را به شکل نیم دایره بسته اطراف آن را با دست یا چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پیراشکیها را در روغن سرخ کنید.