امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم -آکا

#1
لازانیا, روش های پخت لازانیا, تکنیک های پخت لازانیا


15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم



انواع ماکارونی و پاستا - 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم


پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.



برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.



1 - میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )


2 - مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل
ترکی
ب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

3 - پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.


4 - اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.


5 - حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )


6 - روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.


7 - بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.


8 - روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی
پنیر

پیتزا
(موزارلا) رنده شده و پودر
پنیر
پارمزان بریزید. (
پنیر
پارمزان خیلی ضروری نیست )

9 - پس از ریختن
پنیر
روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

10 - وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.


11 - در آخرین لایه روی سس سفید را با
پنیر

پیتزا
ی فراوان پوشش دهید.

12 - قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.



13 - حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا
پنیر
روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید
پنیر
نسوزد.

14 - وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای
پنیر
کمی پایین بیاید.

15 - در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.


اخر سر نفهمییم فوت کوزه گری چ ربطی ب لازانیا دارهHuhBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط موناجون خوشگل
آگهی
#2
ممنون خوب بود.............15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم -آکا 115 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم -آکا 115 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم -آکا 115 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم -آکا 1
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart ۸ فوت کوزه‌گری خانه داری
  لازانیای ایتالیایی و طرز تهیه طرز تهیه سس سفید برای لازانیا
  فوت و فن تهیه یک لازانیای خوب و خوشمزه
  15 فوت کوزه گری لازانیا که نمی دانید
  لازانیای کلاسیک سیسیلی
  دستور تهیه لازانیای بادمجان
  فوت های کوزه گری در آشپزی
  لازانیای سوسیس و گوجه
  طرز تهیه لازانیای بادمجان، لازانیایی متفاوت
  لازانیای پنیر و اسفناج - آکا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان