26-06-2014، 8:43
لازانیا, روش های پخت لازانیا, تکنیک های پخت لازانیا
15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم
انواع ماکارونی و پاستا - 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم
پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.
1 - میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
2 - مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل
ترکی
ب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
3 - پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
4 - اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
5 - حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
6 - روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
7 - بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
8 - روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی
پنیر
پیتزا
(موزارلا) رنده شده و پودر
پنیر
پارمزان بریزید. (
پنیر
پارمزان خیلی ضروری نیست )
9 - پس از ریختن
پنیر
روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.
10 - وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
11 - در آخرین لایه روی سس سفید را با
پنیر
پیتزا
ی فراوان پوشش دهید.
12 - قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.
13 - حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا
پنیر
روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید
پنیر
نسوزد.
14 - وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای
پنیر
کمی پایین بیاید.
15 - در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.
اخر سر نفهمییم فوت کوزه گری چ ربطی ب لازانیا داره
15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم
انواع ماکارونی و پاستا - 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم
پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.
1 - میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
2 - مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل
ترکی
ب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
3 - پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
4 - اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
5 - حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
6 - روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
7 - بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
8 - روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی
پنیر
پیتزا
(موزارلا) رنده شده و پودر
پنیر
پارمزان بریزید. (
پنیر
پارمزان خیلی ضروری نیست )
9 - پس از ریختن
پنیر
روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.
10 - وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
11 - در آخرین لایه روی سس سفید را با
پنیر
پیتزا
ی فراوان پوشش دهید.
12 - قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.
13 - حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا
پنیر
روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید
پنیر
نسوزد.
14 - وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای
پنیر
کمی پایین بیاید.
15 - در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.
اخر سر نفهمییم فوت کوزه گری چ ربطی ب لازانیا داره