22-08-2014، 19:07
یک نوع دیگر از لازانیا. این غذا را که می توانیم روز قبل از مهمانی آن را آماده کرده و در یخچال گذاشته و قبل از سرو فقط در فر قرار دهیم.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی :
لازانیا با سوسیسِ مرغوب هم به خوشمزگیِ لازانیا با گوشت چرخ کرده است. می توانیم لازانیا را از روز قبل آماده کنیم ولی در فر قرار ندهیم. آن را با فویل بپوشانیم و داخل یخچال بگذاریم و هر وقت خواستیم آن را درست کنیم، آن را در فر قرار دهیم. زمان آماده سازی اولیه این لازانیا 40 دقیقه است و زمان کل برای سرو آن 2 ساعت و 30 دقیقه می باشد. این میزان مواد برای 8 نفر مناسب است. [b]مواد لازم :[/b]
لازانیای خام
12 ورق (300 گرم)
روغن زیتون
2 قاشق چایخوری
پیاز درشت ساتوری شده
1 عدد
سیر ساتوری شده
1 حبه
ادویه مخلوط (فلفل، زردچوبه، آویشن و ...)
½1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
¼ قاشق چایخوری
سوسیس مرغوب
500 گرم
گوجه فرنگی پوست کنده
½1 کیلوگرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
پنیر موتزارلای رنده شده
6 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده
¾ پیمانه
[b]طرز تهیه:[/b]
- در ظرف مناسب طبخ لازانیا، آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. پس از اینکه آب جوش آمد، لازانیا ها را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا نرم شود. باید مراقب باشیم که به هم نچسبند. آن را می گذاریم تا زمانی که سس آماده می شود، بجوشد.
- تهیه سس: تابه عمیقی را روی حرارت ملایم می گذاریم و روغن را داخل آن می ریزیم تا کمی داغ شود. پیاز، سیر و ادویه های لازانیا و فلفل قرمز را داخل آن می ریزیم و حدود 5 دقیقه آن را تفت می دهیم تا قهوه ای روشن شود. سپس سوسیس ها را خرد کرده و آن را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم. گوجه ها را بسیار ریز خرد می کنیم و اگر گوشت کوب برقی داشته باشیم می توان گوجه را با آن له کنیم و به مواد سس اضافه می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. این سس حدوداً 8 پیمانه می شود.
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا داغ شود. لازانیا ها را از آب جوش خارج می کنیم و آنها را خشک می کنیم. در یک پیرکس مناسب 1 پیمانه از سس را می ریزیم و با ته قاشق آن را کاملاً پهن می کنیم. 4 عدد از لازانیا ها را روی آن می چینیم. (اگر نیاز به تعداد بیشتر یا کمتری بود می گذاریم. طوری می چینیم که کاملاً روی سطح سس گرفته شود.) روی آن دو پیمانه سس و دو پیمانه پنیر موتزارلا و ¼ پیمانه پارمژان می ریزیم. یک لایه دیگر به همین صورت می ریزیم. 3 پیمانه باقیمانده سس را روی آن می ریزیم و پخش می کنیم و موتزارلا و پارمژان باقی مانده را روی آن می ریزیم. سپس آن را با فویل می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر داغ می گذاریم.
- پس از یک ساعت، آن را از فر خارج می کنیم و فویل روی آن را بر می داریم و آن را بدون فویل به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا روی آن طلائی - قهوه ای شود. سپس آن را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود و سپس سرو می کنیم.