امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فواید آب معدنی

#1
* امروزه در بیشتر از هشتاد کشور جهان با کمبود آب روبرو هستیم .

* 97% منابع آب جهان قابل استفاده مستقیم توسط انسان نمی باشد .

* بدن انسان حد اقل به یک و نیم لیتر آب در روز نیاز دارد . سرانه مصارف آب حدود 50 لیتر در روز است . متوسط مصرف اروپاییان 145 لیتر در روز و در آمریکا 150 لیتر در روز می باشد ...


فواید آب معدنی 1


* اگر وضعیت بهره برداری از منابع به صورت فعلی باشد و هیچگونه اقدام اصلاحی انجام نشود ، 75% جمعیت جهانی طی 25 سال آینده با کمبود آب آشامیدنی روبرو خواهند بود .

* سیستم های ذخیره آب که به صورت مصنوعی احداث میشوند استفاده بهینه از منابع آبهای زیر زمینی را امکان پذیر می سازند .

*ترکیب شیمیایی مناسب و غیر مضر آبهای معدنی از نظر میزان عناطر کلسیم، منیزیم . نیترات که عوامل مهمی در تشکیل ترکیبات رسوبی در کلیه و مجاری ادراری انسان می باشد.

* بدلیل عدم آلودگی میکروبی و وجود جلبکها، عاری از بو و مزه نامناسب است .

* به دلیل تصفیه بیلوژیکی و شیمیایی مطابق با موازین بهداشتی، احتمال بروز بیماریهای میکروبی که عامل انتقال آنهل آب می باشد، وجود نخواهد داشت.

* به علت تصفیه بیولوژیکی با استفاده از دستگاههای مخصوص و عدم استفاده از کلر در بخش گند زدایی، طم آب مطبوع بوده و آب تلخ مزه نمی باشد.

*به علت هزینه های گزاف تصفیه آب آشامیدنی در سیستمهای انتقال آب شهری، در کشورهای پیشرفته و صنعتی پیشنهاد ومرسوم شده است که از آب بسته بندی شده جهت شرب استفاده گردد تا در هزینه های عمومی تصفیه آب صرفه جویی شده و سلامت جامعه به نوعی تضمین شود.

*با توجه به هزنه های درمان بیماریهای ناشی از مصرف آب آلوده، مصرف آب معدنی بسته بندی شده، توجیه اقتصادی دارد

*آب معدنی در ظروف پلاستیکی ار نوع PET بسته بندی شده که این ماده برای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، مورد تایید سازمانهای بهداشتی می باشد.

*پس از مصرف آب معدنی، بطری PET هیچگونه آسیبی به محیط زیست وارد نمی کند. زیرا پس از سوزاندن بطری در سیستمهای دفع زباله جامد، مواد باقیمانده از سوزاندن بطری، آب و دی اکسید کربن می باشد و بدین طریق آسیبی به محیط زیست وارد نمی گردد. از دیگر مزایای بطریهای PET میتوان به شفافیت، مقاومت آن در برابر ضربه و شکستگی اشاره نمود.
به طور کلی، هر 100 گرم کره بادام زمینی، 580 تا 588 کیلوکالری انرژی و 25 تا 26 درصد پروتئین دارد و در مقایسه با کره معمولی، 50 درصد چربی‌ و 6 درصد فیبر دارد. در هر 100 گرم کره بادام‌زمینی، 2/9 گرم قند وجود دارد که عمدتا از نوع ساکاروز است.

مقداری سدیم و پتاسیم نیز در آن یافت می‌شود. در هر 100 گرم، 460 میلی‌گرم سدیم و 650 میلی‌گرم پتاسیم دارد.

کل میزان اسیدچرب اشباع موجود در کره بادام زمینی، حدود 10 تا 11 درصد است و بیشتر اسیدهای چرب آن از نوع غیر اشباع‌اند.

اگر بخواهیم بین کره حیوانی و کره بادام زمینی یکی را انتخاب کنیم، کره بادام زمینی ارجحیت دارد، ولی اگر همین کره را هم زیاد مصرف کنیم ، کالری زیادی به بدن می رساند و باعث اضافه وزن و چاقی خواهد شد. مصرف کره بادام زمینی معمولا به‌عنوان میان‌وعده، انتخاب خوبی نیست، زیرا بهترین میان‌وعده‌ها، میوه‌ها هستند. اگر کره بادام‌زمینی در وعده صبحانه مصرف شود، می‌تواند وعده غذایی کامل و خوبی را تشکیل دهد، مخصوصا برای دانش آموزان.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشت، وجود ترکیبات آلرژی زا در بادام زمینی است که باید جدی گرفته شود و در صورت داشتن حساسیت (آلرژی)، از برنامه غذایی حذف شود.
فواید آب معدنی 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان