انجمن های تخصصی  فلش خور
فواید آب معدنی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: فواید آب معدنی (/showthread.php?tid=83887)



فواید آب معدنی - bahare_021 - 29-01-2014

* امروزه در بیشتر از هشتاد کشور جهان با کمبود آب روبرو هستیم .

* 97% منابع آب جهان قابل استفاده مستقیم توسط انسان نمی باشد .

* بدن انسان حد اقل به یک و نیم لیتر آب در روز نیاز دارد . سرانه مصارف آب حدود 50 لیتر در روز است . متوسط مصرف اروپاییان 145 لیتر در روز و در آمریکا 150 لیتر در روز می باشد ...


فواید آب معدنی 1


* اگر وضعیت بهره برداری از منابع به صورت فعلی باشد و هیچگونه اقدام اصلاحی انجام نشود ، 75% جمعیت جهانی طی 25 سال آینده با کمبود آب آشامیدنی روبرو خواهند بود .

* سیستم های ذخیره آب که به صورت مصنوعی احداث میشوند استفاده بهینه از منابع آبهای زیر زمینی را امکان پذیر می سازند .

*ترکیب شیمیایی مناسب و غیر مضر آبهای معدنی از نظر میزان عناطر کلسیم، منیزیم . نیترات که عوامل مهمی در تشکیل ترکیبات رسوبی در کلیه و مجاری ادراری انسان می باشد.

* بدلیل عدم آلودگی میکروبی و وجود جلبکها، عاری از بو و مزه نامناسب است .

* به دلیل تصفیه بیلوژیکی و شیمیایی مطابق با موازین بهداشتی، احتمال بروز بیماریهای میکروبی که عامل انتقال آنهل آب می باشد، وجود نخواهد داشت.

* به علت تصفیه بیولوژیکی با استفاده از دستگاههای مخصوص و عدم استفاده از کلر در بخش گند زدایی، طم آب مطبوع بوده و آب تلخ مزه نمی باشد.

*به علت هزینه های گزاف تصفیه آب آشامیدنی در سیستمهای انتقال آب شهری، در کشورهای پیشرفته و صنعتی پیشنهاد ومرسوم شده است که از آب بسته بندی شده جهت شرب استفاده گردد تا در هزینه های عمومی تصفیه آب صرفه جویی شده و سلامت جامعه به نوعی تضمین شود.

*با توجه به هزنه های درمان بیماریهای ناشی از مصرف آب آلوده، مصرف آب معدنی بسته بندی شده، توجیه اقتصادی دارد

*آب معدنی در ظروف پلاستیکی ار نوع PET بسته بندی شده که این ماده برای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، مورد تایید سازمانهای بهداشتی می باشد.

*پس از مصرف آب معدنی، بطری PET هیچگونه آسیبی به محیط زیست وارد نمی کند. زیرا پس از سوزاندن بطری در سیستمهای دفع زباله جامد، مواد باقیمانده از سوزاندن بطری، آب و دی اکسید کربن می باشد و بدین طریق آسیبی به محیط زیست وارد نمی گردد. از دیگر مزایای بطریهای PET میتوان به شفافیت، مقاومت آن در برابر ضربه و شکستگی اشاره نمود.
به طور کلی، هر 100 گرم کره بادام زمینی، 580 تا 588 کیلوکالری انرژی و 25 تا 26 درصد پروتئین دارد و در مقایسه با کره معمولی، 50 درصد چربی‌ و 6 درصد فیبر دارد. در هر 100 گرم کره بادام‌زمینی، 2/9 گرم قند وجود دارد که عمدتا از نوع ساکاروز است.

مقداری سدیم و پتاسیم نیز در آن یافت می‌شود. در هر 100 گرم، 460 میلی‌گرم سدیم و 650 میلی‌گرم پتاسیم دارد.

کل میزان اسیدچرب اشباع موجود در کره بادام زمینی، حدود 10 تا 11 درصد است و بیشتر اسیدهای چرب آن از نوع غیر اشباع‌اند.

اگر بخواهیم بین کره حیوانی و کره بادام زمینی یکی را انتخاب کنیم، کره بادام زمینی ارجحیت دارد، ولی اگر همین کره را هم زیاد مصرف کنیم ، کالری زیادی به بدن می رساند و باعث اضافه وزن و چاقی خواهد شد. مصرف کره بادام زمینی معمولا به‌عنوان میان‌وعده، انتخاب خوبی نیست، زیرا بهترین میان‌وعده‌ها، میوه‌ها هستند. اگر کره بادام‌زمینی در وعده صبحانه مصرف شود، می‌تواند وعده غذایی کامل و خوبی را تشکیل دهد، مخصوصا برای دانش آموزان.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشت، وجود ترکیبات آلرژی زا در بادام زمینی است که باید جدی گرفته شود و در صورت داشتن حساسیت (آلرژی)، از برنامه غذایی حذف شود.