امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برای کودکان کار که دست کوچکشان زمخت گردیده به شرروزگار!

خیلی از این بچه های کار ایرانی نیستن و از اون چیزی که فکر میکنید داراتر هستند.من خیلیاشونو به واسطه کارم دیدم و میشناسم که طی 5سالی که ایران اومدن صاحب خونه شدن.در صورتیکه انسان با شرافت دستش رو جلوی هیچکس دراز نمیکنه.حاضرم بهتون ثابت کنم که این مهاجرای افغانی خیلی از ما ایرانی ها بواسطه تکدی گری داراتر هستند.اونا از نوع دوستی مردم سوءاستفاده میکنند.شاید باورتون نشه خیلی از همینا درامد روزانشون بالای 100هزارتومنه تازه اگر به این عدد درامد داداشا و خواهراشونو اضافه کنید متوجه میشید چقدر دارا هستند و تکدیگری براشون بهترین کاره.SmileSmileSmile
گرمی دستهای من کم شده دستهاتو بده دستهای سرد منو گرم بکن باد پاییز سرده.
کوروش یغماییHeart
پاسخ
آگهی
(24-09-2013، 11:08)AMIR NJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی از این بچه های کار ایرانی نیستن و از اون چیزی که فکر میکنید داراتر هستند.من خیلیاشونو به واسطه کارم دیدم و میشناسم که طی 5سالی که ایران اومدن صاحب خونه شدن.در صورتیکه انسان با شرافت دستش رو جلوی هیچکس دراز نمیکنه.حاضرم بهتون ثابت کنم که این مهاجرای افغانی خیلی از ما ایرانی ها بواسطه تکدی گری داراتر هستند.اونا از نوع دوستی مردم سوءاستفاده میکنند.شاید باورتون نشه خیلی از همینا درامد روزانشون بالای 100هزارتومنه تازه اگر به این عدد درامد داداشا و خواهراشونو اضافه کنید متوجه میشید چقدر دارا هستند و تکدیگری براشون بهترین کاره.SmileSmileSmile
جناب امیر اینی که شما میگی درست ولی بچه های کار که فقط شامل  بچه هایی نیست که گدایی میکنند  اینم بگم کودکانی که گدایی میکنند مطمئنن به خواست خودشون نیست و برای کسی کار میکننند مطمئنن واین بچه ها به اندازه ی کافی رنج دیدن وسختی کشیدند حالا کاریم ندارم ایرانی هستند یا افغانی خلاصه کودک که هستند.و ازساده ترین حقوق خودشون هم محروم اند نه میتونند تحصیل کنن و  ...!

برای کودکان کار که دست کوچکشان زمخت گردیده به شرروزگار! 2
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(25-09-2013، 14:48)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2013، 11:08)AMIR NJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جناب امیر اینی که شما میگی درست ولی بچه های کار که فقط شامل  بچه هایی نیست که گدایی میکنند  اینم بگم کودکانی که گدایی میکنند مطمئنن به خواست خودشون نیست و برای کسی کار میکننند مطمئنن واین بچه ها به اندازه ی کافی رنج دیدن وسختی کشیدند حالا کاریم ندارم ایرانی هستند یا افغانی خلاصه کودک که هستند.و ازساده ترین حقوق خودشون هم محروم اند نه میتونند تحصیل کنن و  ...!
منم قطعا دوست ندارم ببینم که بچه ای بجای بازی داره کار میکنه ولی کمک مالی ما باعث نمیشه که اونا از این کار دست بکشن بلکه به تعدادشون با کمک کردن اضافه میکنیم.تو خیلی از کشورهای پیشرفته(سوییس/اتریش/بلژیک/هلند/سوئد.....)دولتها با تامین بسته ای حمایتی کودکانی که مجبور به کار شدن رو تحت حمایت درست قرار میدن و امکان تحصیل رو براشون محیا میکنن.اما تو کشور ما تفکیک مهاجرین از اطباع ایرانی خیلی سخته.من اعتقاد ندارم که بین بچه های دنیا فرقی هست ولی معتقدم بچه های این مرز و بوم نباید در فقر وتنگدستی باشن.به امید اون روزی که هیچ ادمی تو دنیا گرسنه سرشو رو بالش نذاره.امین
گرمی دستهای من کم شده دستهاتو بده دستهای سرد منو گرم بکن باد پاییز سرده.
کوروش یغماییHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Łost Đλtλ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان