22-03-2015، 13:12
چاشنیک:
مواد لازم برای 10 تا 12:
طرز تهیه:
1- سبزیها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.
2- گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
3- نخود، برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.
4- وقتی گوشت و نخود پخت، بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجانها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.
5- اگر خواستید آش ترشتر باشد، آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.
6- هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره، غوره را بپزید و از صافی رد کنید تا تفاله آن گرفته و عصاره آن باقی بماند.
- وعده غذایی: ناهار شام
- زمان پخت : 180 دقیقه
- نوع غذا: خوراک ایرانی
- زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای 10 تا 12:
- پیاز : یک عدد
- گوشت گوسفندی : یک کیلوگرم
- نمک و زردچوبه : به میزان لازم
- نخود : یک و نیم پیمانه
- برنج : 4 قاشق غذاخوری
- سبزی آش : 500 گرم
- بادمجان : 3 عدد
- غوره : 2 قاشق غذاخوری
- آب غوره : 2 قاشق غذاخوری
- عصاره غوره : یک پیمانه
طرز تهیه:
1- سبزیها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.
2- گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
3- نخود، برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.
4- وقتی گوشت و نخود پخت، بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجانها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.
5- اگر خواستید آش ترشتر باشد، آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.
6- هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره، غوره را بپزید و از صافی رد کنید تا تفاله آن گرفته و عصاره آن باقی بماند.