امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طعم غوره در آبگوشت یعنی تجربه به یادماندنی

#1
چاشنیک:

  • وعده غذایی: ناهار شام
  • زمان پخت : 180 دقیقه
  • نوع غذا: خوراک ایرانی
  • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طعم غوره در آبگوشت یعنی تجربه به یادماندنی 1

مواد لازم برای 10 تا 12:
  • پیاز : یک عدد
  • گوشت گوسفندی : یک کیلوگرم
  • نمک و زردچوبه : به میزان لازم
  • نخود : یک و نیم پیمانه
  • برنج : 4 قاشق غذاخوری
  • سبزی آش : 500 گرم
  • بادمجان : 3 عدد
  • غوره : 2 قاشق غذاخوری
  • آب غوره : 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره غوره : یک پیمانه

طرز تهیه:

1- سبزی‌ها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.

2- گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.

3- نخود، برنج و سبزی خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.

4- وقتی گوشت و نخود پخت، بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجان‌ها هم بپزند و مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین عصاره غوره و آب غوره را به غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.

5- اگر خواستید آش ترش‌تر باشد، آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.

6- هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید. برای تهیه عصاره غوره، غوره را بپزید و از صافی رد کنید تا تفاله آن گرفته و عصاره آن باقی بماند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان