13-09-2014، 19:29
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده گوساله يا مرغ یا گوسفند
یک کیلو
هويج درشت
۲ عدد
كلم بروكسل
۱۰ الي ۱۲ عدد
نمك و فلفل سياه
به مقدار لازم
پياز داغ يا يك عدد پياز
۲ قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي
۱ قاشق غذا خوري
سیر
۱ حبه
طرز تهيه :
معمولاً همه عادت كرده اند از كلم بروكسل براي تزئين استفاده كنند اما در اينجا من با استفاده از هويج و گوشت چرخ كرده تهيه يك خوراك فوري و خوشمزه از اين سبزي را برايتان مينويسم .
برگهاي پلاسيده كلم بروكسل را جدا كنيد وهويج را به شكل مورب حلقه حلقه كنيد ظرف پر از آبي را روي شعله بگذاريد بعد از اينكه جوش آمد كلم بروكسل و هويج را در آب بريزيد و در آخر نمك بزنيدوصبر كنيد تا پخته شود .بعدگوشت چرخ كرده را با يك عددپياز خرد شده و سير و روغن زيتون كمي تفت دهيد سپس نمك و فلفل و زردچوبه و يك ليوان آب و رب گوجه فرنگي اضافه كنيدوزماني كه آب آن تبخير شد و گوشت پخته شد شعله را خاموش كنيد .
در اين هنگام امتحان كنيد هويج و كلم بروكسل نيز پخته است روي صافي بريزيد تا آب آن جدا شود بعدهويج ها را دايره وار به شكل گل آفتابگردان بچينيد و يك لايه گوشت در وسط آن وكلم بروكسل را در وسط اين گل بگذاريدکه يك تزئين ساده و زيبا و اشتها برانگيز شود. اين غذا ظرف ۳۰ دقیقه درست شده و يك غذاي فوري و خوشمزه است . دوستان دانشجو و افرادی که فرصت کمی برای تهیه غذا دارند این غذا را امتحان کنند .