31-08-2014، 15:43

مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- شیر 1 لیوان
[font]
[/font] - کره 25 گرم
[font]
[/font] - بادمجان دلمه ای 3 عدد
[font]
[/font] - گوجه فرنگی 2 عدد
[font]
[/font] - فلفل دلمه ای 1 عدد
[font]
[/font] - پیاز 1 عدد
[font]
[/font] - روغن زیتون 3 ق غ
[font]
[/font] - گوشت چرخ کرده 400 گرم
[font]
[/font] - نمک و فلفل به میزان لازم
[font]
[/font] - زیره سبز 1 ق غ
[font]
[/font] - پاپریکا 1 ق غ
[font]
[/font] - پنیر پیتزا رنده شده به میزان لازم
[font]
[/font] - روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
* ابتدا سیب زمینی ها را پوست میگیریم و حلقه حلقه ای برش میزنیم و میپزیم.

* سپس بادمجانها را به صورت راه راه پوست میگیریم.

* بعد آنها را به صورت حلقه ای برش میزنیم و به مدت نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.

* در این فاصله سیب زمینی ها پخته شده اند پس انها را آبکش میکنیم و در ظرفی میریزیم و له میکنیم بعد با کره مخلوط میکنیم . کره که ذوب شد شیر را اضافه میکنیم و با ویسک میزنیم تا پوره یکدست و لطیفی به ما بدهد ظرف پوره را کنار میگذاریم.



* بادمجانها را ابکش میکنیم و با یک دستمال حوله ای آنها را خشک میکنیم.

* و در روغن سرخ میکنیم ...

* بادمجانهای سرخ شده را روی یک دستمال حوله ای قرار میدهیم تا روغن اضافی آن کشیده شود و کنار میگذاریم.

* پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.

* بعد از کمی سرخ شدن گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت میدهیم.

* بعد از سرخ شدن گوشت گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه میکنیم.

* بعد از کمی نرم شدن گوجه و فلفل دلمه ای ، ادویه ها را اضافه میکنیم ( فلفل- نمک - زیره سبز- پاپریکا) .

* نصفه لیوان ابجوش میریزیم و در تابه را میگذاریم تا گوشت بپزد.

* بادمجانها در ظرفی نسوز میچینیم .

* از مواد گوشتی روی بادمجانها میریزیم .

* روی مواد گوشتی را کاملا با پوره سیب زمینی میپوشانیم.

* و در آخر روی پوره را کاملا با پنیر پیتزای رنده شده پوشش میدهیم.

* ظرف را در فر با دمای 180 درجه قرار میدهیم تا زمانیکه پنیرها برشته و طلایی شوند.

نوش جان
