![]() |
کناک کبابی konak kebabi - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کناک کبابی konak kebabi (/showthread.php?tid=167214) |
کناک کبابی konak kebabi - ✘v!☻lent girl✘ - 31-08-2014 ![]() مواد لازم:
طرز تهیه: * ابتدا سیب زمینی ها را پوست میگیریم و حلقه حلقه ای برش میزنیم و میپزیم. ![]() * سپس بادمجانها را به صورت راه راه پوست میگیریم. ![]() * بعد آنها را به صورت حلقه ای برش میزنیم و به مدت نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود. ![]() * در این فاصله سیب زمینی ها پخته شده اند پس انها را آبکش میکنیم و در ظرفی میریزیم و له میکنیم بعد با کره مخلوط میکنیم . کره که ذوب شد شیر را اضافه میکنیم و با ویسک میزنیم تا پوره یکدست و لطیفی به ما بدهد ظرف پوره را کنار میگذاریم. ![]() ![]() ![]() * بادمجانها را ابکش میکنیم و با یک دستمال حوله ای آنها را خشک میکنیم. ![]() * و در روغن سرخ میکنیم ... ![]() * بادمجانهای سرخ شده را روی یک دستمال حوله ای قرار میدهیم تا روغن اضافی آن کشیده شود و کنار میگذاریم. ![]() * پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. ![]() * بعد از کمی سرخ شدن گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت میدهیم. ![]() * بعد از سرخ شدن گوشت گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه میکنیم. ![]() * بعد از کمی نرم شدن گوجه و فلفل دلمه ای ، ادویه ها را اضافه میکنیم ( فلفل- نمک - زیره سبز- پاپریکا) . ![]() * نصفه لیوان ابجوش میریزیم و در تابه را میگذاریم تا گوشت بپزد. ![]() * بادمجانها در ظرفی نسوز میچینیم . ![]() * از مواد گوشتی روی بادمجانها میریزیم . ![]() * روی مواد گوشتی را کاملا با پوره سیب زمینی میپوشانیم. ![]() * و در آخر روی پوره را کاملا با پنیر پیتزای رنده شده پوشش میدهیم. ![]() * ظرف را در فر با دمای 180 درجه قرار میدهیم تا زمانیکه پنیرها برشته و طلایی شوند. ![]() نوش جان ![]() |