23-08-2014، 9:53

توصیه می کنم این ژله رو دقیقا با همین روشی که نوشتم پیش برید ، نه اینکه با روشهای دیگه جواب نگیرید ولی مواردی چون هم زدن زیاد ، روی بخار آب قرار دادن مارشمالو بخاطر آب شدن ، زمان دادن کم و زیاد مارشمالو ( در مکروفر ) و ... در شکل و طعم و رول شدن این ژله تاثیر خواهد گذاشت . درنهایت ممکنه ژله پین ویل داشته باشید ولی ممکنه سفیدیش به اندازه این نباشه و یا لاستیکی باشه و مسائل دیگه ...
مواد لازم :
- (یک پیمانه = 250 سی سی آب )
- مارشمالو 75 گرم
- پودر ژله آماده یک بسته ( می تونید از هر طعم و رنگی استفاده کنید )
- قالب مربع چسب 20*20 یا 23*23
- آب نصف پیمانه

طرز تهیه :
* اول از همه قالب رو با 1 ق م روغن مایع چرب می کنیم .
* مارشمالویی که من استفاده کردم هر یه دونه اش 25 گرمه پس لازم بود 3 تا از این بسته ها استفاده کنم .
* اصل دستور با مارشمالوهای مینی هست ولی از آنجاییکه اینجا مارشمالو مینی وجود نداره پس ما همین مارشمالو رو مینی می کنیم،به چه صورت ؟ با قیچی آشپزخونه اونا رو به طول نیم سانت می بریم.

* پودر ژله رو با آب ( لازم نیست آب داغ باشه ) در یه کاسه ای ریخته و به مدت یک دقیقه قدرت بالا در مکروفر می ذاریم .

* بعد هم می زنیم تا دانه های ژله حل بشه .

* و مجددا در مکرو بمدت 20 ثانیه دیگه قرار می دیم و باز هم هم می زنیم تا اثری از دانه های ژله نمونه .

* مارشمالو رو اضافه کرده و قدرت بالا به مدت 40 ثانیه قرار می دیم .

* می بینید مارشمالو پف کرده ، دقیقا می خواستیم یه همچین حالتی داشته باشیم .

* بعد با ویسک به سرعت هم می زنیم تا مارشمالو آب بشه . 40-30 ثانیه بیشتر طول نمی کشه .

* و داخل قالب چرب شده ریخته و بمدت 45 دقیقه در یخچال قرار می دیم .

* با چاقو لبه های ژله رو از قالب جدا کرده و ژله رو در عین حال که از قالب جدا می کنیم با دست رول هم می کنیم .

* این هم ژله قبل از برش ...

* برای برش از چاقوی لیزری استفاده کنید .

* ابتکارهای زیادی می تونید با این ژله انجام بدین مثلا شارلوت درست کنید یا بصورت رنگین کمان درستش کنید و یا در کیک هاتون ازش بهره ببرین و ...
* برای نگهداری این ژله ، می تونید داخل نایلون فریزر قرار داده و 3-2 روز در یخچال بذارید .
برای دیدن عکس در سایز واقعی خود یعنی 1024 در 682 پیکسل ، اینجا کلیک کنید .

