23-08-2014، 9:09
مواد لازم:
ماكاروني= 500 گرم
مرغ پختهشده= نصف عدد
سس سفيد= دو پيمانه
فلفل سياه= يك قاشق چايخوري
كره =100 گرم
سير =دو حبه
پنير پيتزا= شش ورق
خامه= چهار قاشق غذاخوري
مواد سس سفید :
آرد = سه قاشق غذاخوري
كره= 100 گرم
شير =دو پيمانه
آب مرغ = يك پيمانه
قارچ= يك پيمانه
نمك و فلفل سياه= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا مرغ را از استخوان جدا و به تكههاي ريز تقسيم كرده ماكاروني را هم آبكش كنيد. در ظرف مورد نظر (معمولا سوفلهخوري) 50 گرم از كره را آب كرده و يك لايه ماكاروني و يك لايه مرغ بچينيد. فلفل سياه، نمك و سير رندهشده را روي آن بريزيد و باقي كره را روي مواد داخل سوفلهخوري پخش كرده و سس سفيد را روي مواد اضافه نماييد. ظرف ماكاروني را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا به مدت 30 دقيقه دم بكشد. در 10 دقيقه آخر پنير پيتزا را روي آن بريزيد.