08-09-2014، 17:44
سیب زمینی۳ عدد
ارد۴ قاشق
شیر یک و نیم لیوان
پنیر پیتزا ۱بسته رنده شده
قارچ ۱بسته بزرگ
رب نمک فلفل
اویشن به مقدار لازم
فلفل دلمه ۱عدد
ابتدا سیب زمینی هارا شسته پوسته انهارا گرفته و ورقه ورقه میکنیم.سپس قارچ هارا شسته با کره تفت میدهیم بعد از پخته شدن قارچ ها فلفل دلمه ی ریز شده را اضافه کرده و بعد از مذتی رب و ادویه های دلخواه را اضافه میکنیم مقداری ابجوش اضافه میکنیم تا مایه جا بیفتد(مانند ماییه ماکارانی).۴ قاشق ارد را در یک ونیم لیوان شیر می جوشانیم و مرتبا هم میزنیم تا غلیظ شود نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش می کنیم.درون یک ظرف پیرکس را کمی چرب میکنیم یک لایه سیب زمینی میچینیم بعد از مایه رب و قارچ و سپس سس سفید و در انتها پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و اینکار را ادامه میدهیم تا همه ی مواد تمام شود و لاییه اخر پنیر پیتزا باید باشد. ظرف را در فر قرار میدهیم تا با دمایی مانند دمای لازانیا پخته شود.