17-08-2014، 14:24
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه لقمه گوشتی برای 5 نفر :
آرد سفید
1 پیمانه
آب ولرم
به میزان لازم
مایه خمیر
1 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
شکر
1 قاشق چای خوری
روغن
2 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده
200 گرم
پیاز
1 عدد
پنیر موزارلا
به میزان لازم
فلفل دلمه و قارچ
به میزان لازم
طرز تهیه لقمه گوشتی :
اول خمیر رو درست میکنیم خمیرشم راحته آرد وروغن ومایه خمیروشکر ونمک را مخلوط میکنیم وآب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیرمون بدست نچسبه ومیذاریم تا خمیر استراحت کنه وحجمش 2برابر شه (البته اضافه کنم خمیر من از این مقدار آرد بیشتری برد تا بدست نچسبه).
حالا گوشت را با پیاز نگینی شده نمک و فلفل خوب ورز میدیم و اندازه کوفته از گوشت برمیداریم وتودست کمی صاف میکنیم و یه تیکه پنیر برداشته ولای گوشت میذاریم فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده هم میزارم لای آن .
حالا گوشت را مثل کوفته میبندیمش تا همه جای پنیر را بپوشونه وقتی همه گوشتها را آماده کردیم توی تابه کمی روغن ریخته وگوشتها رو توش کمی تفت میدیم تا آب گوشت کاملا کشیده شه احتیاج به سرخ کردن زیاد نداره درحد کشیده شدن آب کفایت میکنه تا حالا خمیرمون که کاملا ور اومده از خمیر بصورت چشمی یه تکه برمیداریم وتوی دست بازش میکنیم.
حالا یکی از گوشتها رو داخل خمیر میذاریم و اطراف خمیر را جمع میکنیم.
وقتی همه رو آماده کردیم توی یه سینی چرب شده بصورت گل خمیرها رو میچینیم طوریکه هیچ فاصله ای بین خمیرها نباشه وکاملا بهم بچسبن بابرس کمی زرده که با شیر رقیق شده رو روش بمالید و با کنجد یا سیاه دانه و تکه های فلفل تزئین کردم بعد درفر200درجه بمدت 20 تا30 دقیقه میذاریم تا کاملا پخته و روش طلایی شه.
گوشت آماده شده رو با فلفل دلمه ای و قارچ و پنیر پر میکنیم.
گلوله کرده و همه رو آماده میکنیم و تو روغن کمی سرخش میکنیم تا آبش کشیده بشه.
تو خمیر میزاریم و با خمیر مستورش میکنیم.
تو سینی وسط میزاریم، همه رو درست کرده و شکل گل میچینیم.
میزاریم خمیر بمونه دوباره بالا بیاد رومالش میکنیم با زرده و شیر و زعفران...و با کنجد و سیاه دونه و فلفل دلمه ای رنگی ترئینش میکنیم.
وقتی از وسط بازش کنید اون کوفته پنیر حسابی به چشم میاد.
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه لقمه گوشتی برای 5 نفر :
آرد سفید
1 پیمانه
آب ولرم
به میزان لازم
مایه خمیر
1 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
شکر
1 قاشق چای خوری
روغن
2 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده
200 گرم
پیاز
1 عدد
پنیر موزارلا
به میزان لازم
فلفل دلمه و قارچ
به میزان لازم
طرز تهیه لقمه گوشتی :
اول خمیر رو درست میکنیم خمیرشم راحته آرد وروغن ومایه خمیروشکر ونمک را مخلوط میکنیم وآب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیرمون بدست نچسبه ومیذاریم تا خمیر استراحت کنه وحجمش 2برابر شه (البته اضافه کنم خمیر من از این مقدار آرد بیشتری برد تا بدست نچسبه).
حالا گوشت را با پیاز نگینی شده نمک و فلفل خوب ورز میدیم و اندازه کوفته از گوشت برمیداریم وتودست کمی صاف میکنیم و یه تیکه پنیر برداشته ولای گوشت میذاریم فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده هم میزارم لای آن .
حالا گوشت را مثل کوفته میبندیمش تا همه جای پنیر را بپوشونه وقتی همه گوشتها را آماده کردیم توی تابه کمی روغن ریخته وگوشتها رو توش کمی تفت میدیم تا آب گوشت کاملا کشیده شه احتیاج به سرخ کردن زیاد نداره درحد کشیده شدن آب کفایت میکنه تا حالا خمیرمون که کاملا ور اومده از خمیر بصورت چشمی یه تکه برمیداریم وتوی دست بازش میکنیم.
حالا یکی از گوشتها رو داخل خمیر میذاریم و اطراف خمیر را جمع میکنیم.
وقتی همه رو آماده کردیم توی یه سینی چرب شده بصورت گل خمیرها رو میچینیم طوریکه هیچ فاصله ای بین خمیرها نباشه وکاملا بهم بچسبن بابرس کمی زرده که با شیر رقیق شده رو روش بمالید و با کنجد یا سیاه دانه و تکه های فلفل تزئین کردم بعد درفر200درجه بمدت 20 تا30 دقیقه میذاریم تا کاملا پخته و روش طلایی شه.
گوشت آماده شده رو با فلفل دلمه ای و قارچ و پنیر پر میکنیم.
گلوله کرده و همه رو آماده میکنیم و تو روغن کمی سرخش میکنیم تا آبش کشیده بشه.
تو خمیر میزاریم و با خمیر مستورش میکنیم.
تو سینی وسط میزاریم، همه رو درست کرده و شکل گل میچینیم.
میزاریم خمیر بمونه دوباره بالا بیاد رومالش میکنیم با زرده و شیر و زعفران...و با کنجد و سیاه دونه و فلفل دلمه ای رنگی ترئینش میکنیم.
وقتی از وسط بازش کنید اون کوفته پنیر حسابی به چشم میاد.