15-08-2014، 13:54
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1/3 فنجان
آب
1/3 فنجان
وانیل
نصف قاشق چایخوری
شیره قند
نصف قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده
1 و نیم قاشق چایخوری
دارچین
1/4 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده
کمی
جوز آسیاب شده
کمی
نمک
کمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد لازم :
شکر 1/3 فنجان
آب
1/3 فنجان
وانیل
نصف قاشق چایخوری
شیره قند
نصف قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده
1 و نیم قاشق چایخوری
دارچین
1/4 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده
کمی
جوز آسیاب شده
کمی
نمک
کمی
طرز تهیه :
1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3. برای درست کردن لاته:
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.