28-07-2020، 16:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-07-2020، 16:13، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
شربت ریحان یکی از انواع شربت های خوشمزه و مفید بین المللی است که مناسب فصل تابستان است،
مواد لازم شربت ریحان بنفش
ریحان سبز یا بنفش ۱ دسته
آب ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
دستور تهیه شربت ریحان
مرحله اول
برای تهیه شربت ریحان سنتی ابتدا برگ های ریحان را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس برگ های ریحان را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه شکر را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود و آب به نقطه جوش برسد، سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به غلظت کافی برسد و قوام یابد.
مرحله سوم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه که شربت به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا شربت با دمای محیط یکسان شود و عطر و طعم ریحان به طور کامل وارد شربت شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه شربت با دمای محیط یکسان شد انرا صاف می کنیم و داخل بطری های شیه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف شربت هم به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل هر لیوان می ریزیم.
مرحله پنجم
سپس باقی مانده حجم لیوان ها را با آب سرد و یخ پر می کنیم و با قاشق شربت و آب را کاملا مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سرو می کنیم. نکته دیگر در مورد رنگ این شربت است که بستگی به ریحانی دارد که استفاده می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که از برگ ریحان سبز استفاده کنیم، شربت رنگ سبز بسیار ملایم به خود می گیرد که برای پر رنگ تر شدن ان می توانیم از رنگ غذا استفاده کنیم و برای اینکه شربت بنفش کمرنگ شود باید از ریحان بنفش برای تهیه شربت استفاده کنیم.
مرحله اول
برای تهیه شربت ریحان سنتی ابتدا برگ های ریحان را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس برگ های ریحان را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه شکر را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود و آب به نقطه جوش برسد، سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به غلظت کافی برسد و قوام یابد.
مرحله سوم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه که شربت به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا شربت با دمای محیط یکسان شود و عطر و طعم ریحان به طور کامل وارد شربت شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه شربت با دمای محیط یکسان شد انرا صاف می کنیم و داخل بطری های شیه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف شربت هم به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل هر لیوان می ریزیم.
مرحله پنجم
سپس باقی مانده حجم لیوان ها را با آب سرد و یخ پر می کنیم و با قاشق شربت و آب را کاملا مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سرو می کنیم. نکته دیگر در مورد رنگ این شربت است که بستگی به ریحانی دارد که استفاده می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که از برگ ریحان سبز استفاده کنیم، شربت رنگ سبز بسیار ملایم به خود می گیرد که برای پر رنگ تر شدن ان می توانیم از رنگ غذا استفاده کنیم و برای اینکه شربت بنفش کمرنگ شود باید از ریحان بنفش برای تهیه شربت استفاده کنیم.