.....
مواد لازم برای خمیر:
1. ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم میزنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زردهها حل شود. شیر را جوش میآوریم، قهوه را به آن اضافه میکنیم تا جایی که مواد با هم مخلوط شده و روی گاز بجوشند.
2. مواد زرده را داخل شیر میریزیم و به مدت دو دقیقه هم میزنیم تا مطمئن شویم که زردههای تخممرغ پخته شده، مایه را از روی حرارت برداشته کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.
3. خامه صبحانه را داخل کاسهای گود میریزیم کرم را از صافی رد کرده روی خامه میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم تا تمامی مواد مخلوط شده و یکدست شوند.
4. ژلاتین را ذوب کرده و به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب موردنظر میریزیم. من در اینجا از قالب سهبعدی استفاده کردهام.
قالب کرم باوارآی کافه لاته
روش ذوب کردن ژلاتین
مواد لازم برای خمیر:
- شیر: 250 میلیلیتر
- قهوه فرانسه دمکرده: 250 میلیلیتر
- شکر: 225 گرم
- زرده تخممرغ: 6 عدد
- خامه صبحانه: 250 گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- ژلاتین: 10 ورق معادل دوونیم قاشق غذاخوری
1. ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل با درجه کند همزن برقی هم میزنیم تا کمی پف کرده و شکر داخل زردهها حل شود. شیر را جوش میآوریم، قهوه را به آن اضافه میکنیم تا جایی که مواد با هم مخلوط شده و روی گاز بجوشند.
2. مواد زرده را داخل شیر میریزیم و به مدت دو دقیقه هم میزنیم تا مطمئن شویم که زردههای تخممرغ پخته شده، مایه را از روی حرارت برداشته کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.
3. خامه صبحانه را داخل کاسهای گود میریزیم کرم را از صافی رد کرده روی خامه میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم تا تمامی مواد مخلوط شده و یکدست شوند.
4. ژلاتین را ذوب کرده و به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب موردنظر میریزیم. من در اینجا از قالب سهبعدی استفاده کردهام.
قالب کرم باوارآی کافه لاته
این نوع قالب از دسته قالبهای بسیار جدید و سهبعدی سیلیکونی است که تولید شرکت سیلیکومارت است. این نوع قالبها لبه بالاییشان به طرف داخل برگشته و تنها برای کرمهای منسجم میتوانیم از آنها استفاده کنیم. بهتر است وقتی از این قالبها استفاده میکنیم حتما دسر را یک شب کامل داخل یخچال بگذاریم تا خوب خودش را گرفته سپس از داخل قالب طوری که قالب را به طرف بیرون کشیده و از آن جدا کنیم، کرم را بیرون بیاوریم. بهتر است حتما ابتدا لبههای قالب را آزاد کرده و به طرف بیرون بکشیم و از قسمت زیری کرم را به طرف بالا هدایت کرده و از قالب دربیاوریم.
روش ذوب کردن ژلاتین
برای ذوب کردن ورقههای ژلاتین ابتدا آنها را داخل کاسهای پر از آب سرد قرار میدهیم تا کاملا نرم شوند سپس ژلاتینها را از آب خارج کرده داخل ظرفی گود میریزیم. میتوانیم ورقههای ژلاتین را 30ثانیه داخل مایکروفر با قدرت 900 یا به شکل بنماری روی بخار آب ذوب کنیم درصورتی که بخواهیم از پودر ژلاتین استفاده کنیم هر یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی یکسوم لیوان یعنی 80 میلیلیتر آب سرد میپاشیم، هم میزنیم وکنار میگذاریم تا کمی اسفنجی شود سپس آن را داخل مایکروفر به مدت یک دقیقه یا روی بخار آب به شکل بنماری ذوب میکنیم.