26-06-2014، 8:27
روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز، ریحان، گوجه فرنگی، نمک، فلفل، لازانیا و
پنیر
پارمیسان از مواد اولیهی این غذای خوشمزه هستند.
لازانیا ,طرز تهیه لازانیا ,روش تهیه لازانیا ,[categoriy]
پخت لازانیا با سس گوجه فرنگی
انواع ماکارونی و پاستا - پخت لازانیا با سس گوجه فرنگی
مواد لازم:
روغن زیتون مقداری
سیر خرد شده 2 حبه
ریحان تازه یک دسته کوچک
گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
فلفل قرمز یک و نیم عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
لازانیا 250 گرم
پنیر
پارمیسان برای سرو
طرز تهیه:
* ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیر و فلفل را داخل آن سرخ کنید تا رنگ آنها کمی تغییر کند. مقدار زیادی از برگهای ریحان را داخل ماهیتابه بریزید. عقب بایستید تا قطرات روغن در حال حرارت آسیبی به شما نرساند.
* پس از چند ثانیه، گوجه فرنگیها را اضافه نمایید. بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه داخل ماهیتابه بجوشند. اگر مایل هستید سس یکدستتری داشته باشید میتوانید سس را از صافی عبور دهید. با نمک و فلفل طعم آن را طبق ذائقهی خود تنظیم نمایید و آن را گرم نگه دارید.
* یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و داخل آن کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. طی این مدت، ورقههای لازانیا را روی سطح صافی قرار دهید که آن را با آرد پوشاندهاید. سپس با چاقو ورقههای لازانیا را به نوارهای باریک برش بزنید. زمانی که آب کاملاً در حال جوشیدن بود، لازانیا را داخل آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
* سپس آنها را آبکش نمایید، ولی بهتر است مقداری از آب آن را نگاه دارید.
* لازانیا را داخل سس گرم بریزید. اگر فکر میکنید
ترکی
ب آنها خیلی سفت شده، میتوانید کمی از آب باقیمانده از آبکشی لازانیا را روی آنها بریزید تا رقیقتر شود. روی آن مقداری
پنیر
پارمیسان رنده شده همراه با مقداری برگ ریحان بریزید و خیلی زود سرو نمایید.
پنیر
پارمیسان از مواد اولیهی این غذای خوشمزه هستند.
لازانیا ,طرز تهیه لازانیا ,روش تهیه لازانیا ,[categoriy]
پخت لازانیا با سس گوجه فرنگی
انواع ماکارونی و پاستا - پخت لازانیا با سس گوجه فرنگی
مواد لازم:
روغن زیتون مقداری
سیر خرد شده 2 حبه
ریحان تازه یک دسته کوچک
گوجه فرنگی خرد شده 400 گرم
فلفل قرمز یک و نیم عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
لازانیا 250 گرم
پنیر
پارمیسان برای سرو
طرز تهیه:
* ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن زیتون بریزید. وقتی روغن داغ شد، سیر و فلفل را داخل آن سرخ کنید تا رنگ آنها کمی تغییر کند. مقدار زیادی از برگهای ریحان را داخل ماهیتابه بریزید. عقب بایستید تا قطرات روغن در حال حرارت آسیبی به شما نرساند.
* پس از چند ثانیه، گوجه فرنگیها را اضافه نمایید. بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه داخل ماهیتابه بجوشند. اگر مایل هستید سس یکدستتری داشته باشید میتوانید سس را از صافی عبور دهید. با نمک و فلفل طعم آن را طبق ذائقهی خود تنظیم نمایید و آن را گرم نگه دارید.
* یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و داخل آن کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. طی این مدت، ورقههای لازانیا را روی سطح صافی قرار دهید که آن را با آرد پوشاندهاید. سپس با چاقو ورقههای لازانیا را به نوارهای باریک برش بزنید. زمانی که آب کاملاً در حال جوشیدن بود، لازانیا را داخل آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا نرم شوند.
* سپس آنها را آبکش نمایید، ولی بهتر است مقداری از آب آن را نگاه دارید.
* لازانیا را داخل سس گرم بریزید. اگر فکر میکنید
ترکی
ب آنها خیلی سفت شده، میتوانید کمی از آب باقیمانده از آبکشی لازانیا را روی آنها بریزید تا رقیقتر شود. روی آن مقداری
پنیر
پارمیسان رنده شده همراه با مقداری برگ ریحان بریزید و خیلی زود سرو نمایید.