02-06-2014، 18:20
می دونی چند وقته اسفناج نخوردی؟ خیلی خاصیت داره
این دستور از اونجایی اومد که هم اسفناج دلم خواست هم اسپاگتی! با سرچ از چند تا سایت به این دستور رسیدم
مواد لازم
اسپاگتی 500 گرم
اسفناج 250 گرم
گوجه فرنگی 10 عدد
پیاز 2 عدد بزرگ
سیر 4 حبه
رب گوجه 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه
روغن کانولا 4 قاشق ( روغنای مایع دیگه ام میشه اما با این طعم بهتری داره! )
اسپاگتی رو که طبق معمول با آب و نمک و یه کوچمولو روغن میپزیم و تا آب بجوشه و اسپاگتی آماده بشه میریم سراغ سسش!
پیازا رو خلالی خورد میکنیم و توی 2 قاشق روغن با حرارت کم میذاریم سبک و نرم بشن و بعد سیر ریز شده رو میریزیم
سیر که نرم شد اسفناجای خورد شده رو میریزیم و درب تابه رو میذاریم تا با آب خود اسفناج پخته بشه
آبش که کمی موند گوجه خورد شده رو میریزیم، احتیاجی نیست خیلی خورد بشه میشه جاش گوجه گیلاسی هم ریخت البته نیمه شده
اسپاگتی رو آبکش میکنیم و 1 قاشق از روغن رو میریزیم و مخلوطش میکنیم
نمک و فلفل و رب رو هم اضافه میکنیم، یه قاشق روغن باقی مونده رو هم اضافه میکنیم 3 دقیقه بعد اسپاگتی رو توی سس میریزیم و مخلوط که شد حرارت رو خاموش میکنیم
اسپاگتی خومشزه آماده اس