20-03-2014، 12:25
مواد لازم:
اسپاگتی 100 گرم
خامه 100 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
كره 30 گرم
قارچ 50 گرم
ژامبون 100 گرم
پنیر پارمسان به میزان لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا 80 گرم ژامبون را داخل كره تفت میدهیم و قارچ را به آناضافه میكنیمو سپس 100 گرم خامه و نمك و فلفل را به آن میافزاییم و مواد فوق را رویشعله ملایم به مدت یك دقیقه هم میزنیم به طوری كه مواد قل نزند در آخر همزرده تخممرغ را به آن اضافه كرده وشعله را خاموش میكنیم. مواد آماده شده رابه اسپاگتی آبپز شده اضافه میكنیم. در هنگام سرو، پنیر پارمسان را روی مواداضافه كرده به طور ی كه پنیرروی اسپاگتی آبشود . میتوانیم با كمی جعفری خرد شدهروی آن را تزئین كنیم
اسپاگتی 100 گرم
خامه 100 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
كره 30 گرم
قارچ 50 گرم
ژامبون 100 گرم
پنیر پارمسان به میزان لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا 80 گرم ژامبون را داخل كره تفت میدهیم و قارچ را به آناضافه میكنیمو سپس 100 گرم خامه و نمك و فلفل را به آن میافزاییم و مواد فوق را رویشعله ملایم به مدت یك دقیقه هم میزنیم به طوری كه مواد قل نزند در آخر همزرده تخممرغ را به آن اضافه كرده وشعله را خاموش میكنیم. مواد آماده شده رابه اسپاگتی آبپز شده اضافه میكنیم. در هنگام سرو، پنیر پارمسان را روی مواداضافه كرده به طور ی كه پنیرروی اسپاگتی آبشود . میتوانیم با كمی جعفری خرد شدهروی آن را تزئین كنیم