امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چيپس و پنير فيله مرغ در مايكرويو

#1
ظرفي پيركس يا چيني (بهتر است گرد باشد) برداشته و يك رديف از چيپس ته آن را مي پوشانيم. ازهر مواد مقداري روي چيپس ها پخش مي كنيم. و سپس



چيپس و پنير فيله مرغ در مايكرويو 1


مواد لازم:

سوپر چيپس يا چيپس ساده =1بسته
قارچ =200 گرم
فيله مرغ پخته =100 گرم
كالباس(به هر طعم دلخواه ) =100 گرم
نخود و ذرت پخته = مقداري
پنير پيتزا =150 گرم
پنير گودا يا بلوچيز = به مقدار كم براي طعم بهتر

طرز تهيه:

از مايكرويو فقط براي آب كردن پنير استفاده مي كنيم. پس بايد همه مواد از قبل پخته شده باشند. تنها مواد خام ما قارچ هست كه آن را به صورت اسلايس خورد كرده و به يك حبه سير تفت مي‌دهيم. دقت داشته باشيد كه آب قارچ كاملا تبخير شود. فيله مرغ پخته را با چاقو ريز مي‌كنيم و كالباس را به صورت درازا خورد مي‌كنيم.

ظرفي پيركس يا چيني (بهتر است گرد باشد) برداشته و يك رديف از چيپس ته آن را مي پوشانيم. ازهر مواد مقداري روي چيپس ها پخش مي كنيم. و سپس يك لايه از پنير رنده شده را روي مواد پخش مي‌كنيم (دقت شود استفاذه از پنيرهاي طعم دهنده لزومتي ندارد ولي اگر استفاده شود طعم بهتري را تجربه خواهيد كرد). دوباره يك رديف چيپس يك رديف مواد و سر آخر مابقي پنير. كاري كه در اين لحظه بهتر است انجام دهيد اين است كه با كف دو دست از بالا روي چيپس پنير فشار وارد كنيد تا هم كمي چيپس ها خورد شود و هم مواد به هم بچسبند.

سپس براي آب شدن پنير با توجه به قدرت مايكرويوتان 2 الي 3 دقيقه در مايكرويو قرار دهيد.توجه كنيد اين روش پنيرتان رو طلايي نميكند و فقط آب ميك‌ند. براي طلايي شدن پنير ميتونيد از گريل مايكرويو استفاده كنيد (اگر علاقه داريد روي پنيرها طلايي شود وگرنه لزومي ندارد).غذا آمادست نوش جانتان.سس قرمز تند به عنوان چاشني يادتون نره.
پاسخ
آگهی
#2
به به..
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان