12-09-2014، 23:08
پنیر : ۲۵۰ گرم
نعناع : ۷۰ گرم
ترخون : ۷۰ گرم
پیاز سبز : ۷۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۷۰ گرم
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
گردو : ۰.۵ فنجان
نان سفید : ۳ عدد
ابتدا مایه آن را درست میکنیم که همان مایه اردور پنیر است، پنیر را میشوئیم و خشک میکنیم رنده میکنیم، بعد سبزی را بهدقت و تمیز میشوئیم و داخل صافی میریزیم تا آب به کلی گرفته شود، آن را ریز ریز خرد میکنیم بعد روغن زیتون را بهتدریج داخل پنیر رنده شده میریزیم و بههم میزنیم تا روغن زیتون کاملاً در پنیر جذب شود. گردو و سبزی خرد شده را داخل پنیر میریزیم و خوب مخلوط میکنیم، در صورت تمایل یکی دو پره سیر کوبیده و نرم را هم با پنیر و سبزی مخلوط کنید، حال مایه حاضر است.
مایه فوق را روی نان که بهتر است به شکل گرد قالب زده شده باشد میمالیم و روی آن را با یکی دو حلقه تربچه تزئین میکنیم و این مایه را ممکن است با قیف روی نان بریزیم.
نعناع : ۷۰ گرم
ترخون : ۷۰ گرم
پیاز سبز : ۷۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۷۰ گرم
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
گردو : ۰.۵ فنجان
نان سفید : ۳ عدد
ابتدا مایه آن را درست میکنیم که همان مایه اردور پنیر است، پنیر را میشوئیم و خشک میکنیم رنده میکنیم، بعد سبزی را بهدقت و تمیز میشوئیم و داخل صافی میریزیم تا آب به کلی گرفته شود، آن را ریز ریز خرد میکنیم بعد روغن زیتون را بهتدریج داخل پنیر رنده شده میریزیم و بههم میزنیم تا روغن زیتون کاملاً در پنیر جذب شود. گردو و سبزی خرد شده را داخل پنیر میریزیم و خوب مخلوط میکنیم، در صورت تمایل یکی دو پره سیر کوبیده و نرم را هم با پنیر و سبزی مخلوط کنید، حال مایه حاضر است.
مایه فوق را روی نان که بهتر است به شکل گرد قالب زده شده باشد میمالیم و روی آن را با یکی دو حلقه تربچه تزئین میکنیم و این مایه را ممکن است با قیف روی نان بریزیم.