14-03-2014، 10:18
بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد
![گرت بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ؛ از نداشتن پیش فصل پشیمانم . 1](http://www.tarafdari.com/sites/default/files/styles/medium/public/contents/user7163/news/thumbnail/1394731960_274914_1394732017_noticia_grande.jpg?itok=iBot3TUm)
گرت بیل در جریان یک رویداد تبلیغاتی در مادرید ، راجع به برخی مسائل به گفتگو پرداخت .
کورس قهرمانی در لیگ :
" ما در موقعیت خوبی هستیم اما باید تمام بازی های باقی مانده خود را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا به هدفمان برسیم .
ما برتری داریم اما هنوز 11 بازی باقی مانده است .
اگر بازی های خوب خود را ادامه دهیم، نگرانی از بابت تیم های دیگر نخواهیم داشت . "
زندگی در مادرید :
" برای من مدتی زمان برد تا با تیم و شهر خو بگیرم .
حالا از فوتبالم و به خصوص آب و هوای مادرید لذت می برم . "
چمپیونزلیگ:
" هدف ما قهرمانی در چمپیونزلیگ است اما باید بازی به بازی پیش برویم ؛ با کمی شانس شاید بتوانیم عنوان قهرمانی را تصاحب کنیم . "
مدعیان :
" تمام تیم های باقی مانده در این رقابت ها پتانسیل کسب عنوان قهرمانی را دارند .
چند رقیب بسیار قدرت مند باقی مانده است اما هیچ کس مدعی نیست ؛ این رقابت ها کاملاً باز است . "
فتح سه گانه :
" ما هنوز در هر سه تورنمنت زنده ایم و شانس قهرمانی در هر سه آن ها را داریم اما باید بازی به بازی پیش برویم . "
لیگ اسپانیا :
" این لیگ از لحاظ تاکتیکی کاملاً مرا متعجب کرده است .
تیم های اسپانیایی تمایلی به بازی بلند ندارند .
در این لیگ بیشتر به مالکیت توپ ، رهایی از یارگیری مدافعان ، و حرکات بدون توپ پرداخته می شود .
همین مسائل باعث جذابیت لیگ اسپانیا برای من می شود چرا که به سطح بالایی نیاز دارد . "
نداشتن تمرین در پیش فصل :
" بدیهی است که در این مورد پشیمانم .
داشتن یک پیش فصل کامل برای هر بازیکنی مهم است .
من سخت تمرین کرده ام و حالا در بهترین فرم خود قرار دارم .
امیدوارم در این قسمت تعیین کننده از فصل ، بتوانم این روند را حفظ کنم . "
نمره به خود از 1 تا 10 :
" نمی دانم چه نمره ای به خودم بدهم ؛ اما از روند خودم راضی ام .
پیشرفت زیادی کرده ام و احساس خوبی دارم و هنوز هم جا برای پیشرفت دارم . "
بازی کردن در بال راست :
" سال گذشته به همراه تاتنهام، در سمت چپ خیلی بازی نکردم و بیشتر به وسط و سمت راست متمایل بودم – مثل ولز
.
از بازی در بال راست احساس راحتی می کنم و در آن جا خوشحالم . "
کمک به جا افتادن :
" لوکا مودریچ، کسی که از زمان حضور در تاتنهام دوست من بوده است ، در ابتدا واقعاً کمک زیادی به من کرد ؛ او یک هم تیمی فوق العاده است و توصیه های زیادی به من کرده است .
او هم در اینجا پیشرفت زیادی داشته است – او یک بازیکن در کلاس جهانی است .
او بالغ تر شده است و در سطح فوق العاده ای بازی می کند . "
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخبار ورزشی و حواشی ورزشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![گرت بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ؛ از نداشتن پیش فصل پشیمانم . 1](http://www.tarafdari.com/sites/default/files/styles/medium/public/contents/user7163/news/thumbnail/1394731960_274914_1394732017_noticia_grande.jpg?itok=iBot3TUm)
گرت بیل در جریان یک رویداد تبلیغاتی در مادرید ، راجع به برخی مسائل به گفتگو پرداخت .
کورس قهرمانی در لیگ :
" ما در موقعیت خوبی هستیم اما باید تمام بازی های باقی مانده خود را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا به هدفمان برسیم .
ما برتری داریم اما هنوز 11 بازی باقی مانده است .
اگر بازی های خوب خود را ادامه دهیم، نگرانی از بابت تیم های دیگر نخواهیم داشت . "
زندگی در مادرید :
" برای من مدتی زمان برد تا با تیم و شهر خو بگیرم .
حالا از فوتبالم و به خصوص آب و هوای مادرید لذت می برم . "
چمپیونزلیگ:
" هدف ما قهرمانی در چمپیونزلیگ است اما باید بازی به بازی پیش برویم ؛ با کمی شانس شاید بتوانیم عنوان قهرمانی را تصاحب کنیم . "
مدعیان :
" تمام تیم های باقی مانده در این رقابت ها پتانسیل کسب عنوان قهرمانی را دارند .
چند رقیب بسیار قدرت مند باقی مانده است اما هیچ کس مدعی نیست ؛ این رقابت ها کاملاً باز است . "
فتح سه گانه :
" ما هنوز در هر سه تورنمنت زنده ایم و شانس قهرمانی در هر سه آن ها را داریم اما باید بازی به بازی پیش برویم . "
لیگ اسپانیا :
" این لیگ از لحاظ تاکتیکی کاملاً مرا متعجب کرده است .
تیم های اسپانیایی تمایلی به بازی بلند ندارند .
در این لیگ بیشتر به مالکیت توپ ، رهایی از یارگیری مدافعان ، و حرکات بدون توپ پرداخته می شود .
همین مسائل باعث جذابیت لیگ اسپانیا برای من می شود چرا که به سطح بالایی نیاز دارد . "
نداشتن تمرین در پیش فصل :
" بدیهی است که در این مورد پشیمانم .
داشتن یک پیش فصل کامل برای هر بازیکنی مهم است .
من سخت تمرین کرده ام و حالا در بهترین فرم خود قرار دارم .
امیدوارم در این قسمت تعیین کننده از فصل ، بتوانم این روند را حفظ کنم . "
نمره به خود از 1 تا 10 :
" نمی دانم چه نمره ای به خودم بدهم ؛ اما از روند خودم راضی ام .
پیشرفت زیادی کرده ام و احساس خوبی دارم و هنوز هم جا برای پیشرفت دارم . "
بازی کردن در بال راست :
" سال گذشته به همراه تاتنهام، در سمت چپ خیلی بازی نکردم و بیشتر به وسط و سمت راست متمایل بودم – مثل ولز
.
از بازی در بال راست احساس راحتی می کنم و در آن جا خوشحالم . "
کمک به جا افتادن :
" لوکا مودریچ، کسی که از زمان حضور در تاتنهام دوست من بوده است ، در ابتدا واقعاً کمک زیادی به من کرد ؛ او یک هم تیمی فوق العاده است و توصیه های زیادی به من کرده است .
او هم در اینجا پیشرفت زیادی داشته است – او یک بازیکن در کلاس جهانی است .
او بالغ تر شده است و در سطح فوق العاده ای بازی می کند . "
![گرت بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ؛ از نداشتن پیش فصل پشیمانم . 1](http://8pic.ir/images/72746347010109388039.jpg)
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخبار ورزشی و حواشی ورزشی
![گرت بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ؛ از نداشتن پیش فصل پشیمانم . 1](http://8pic.ir/images/07344379558424354513.png)