![]() |
گرت بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ؛ از نداشتن پیش فصل پشیمانم . - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: گرت بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ؛ از نداشتن پیش فصل پشیمانم . (/showthread.php?tid=95575) |
گرت بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ؛ از نداشتن پیش فصل پشیمانم . - 30Ḱᗩᔕ - 14-03-2014 بیل : بازی در لیگ اسپانیا به سطح بالایی نیاز دارد ![]() گرت بیل در جریان یک رویداد تبلیغاتی در مادرید ، راجع به برخی مسائل به گفتگو پرداخت . کورس قهرمانی در لیگ : " ما در موقعیت خوبی هستیم اما باید تمام بازی های باقی مانده خود را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا به هدفمان برسیم . ما برتری داریم اما هنوز 11 بازی باقی مانده است . اگر بازی های خوب خود را ادامه دهیم، نگرانی از بابت تیم های دیگر نخواهیم داشت . " زندگی در مادرید : " برای من مدتی زمان برد تا با تیم و شهر خو بگیرم . حالا از فوتبالم و به خصوص آب و هوای مادرید لذت می برم . " چمپیونزلیگ: " هدف ما قهرمانی در چمپیونزلیگ است اما باید بازی به بازی پیش برویم ؛ با کمی شانس شاید بتوانیم عنوان قهرمانی را تصاحب کنیم . " مدعیان : " تمام تیم های باقی مانده در این رقابت ها پتانسیل کسب عنوان قهرمانی را دارند . چند رقیب بسیار قدرت مند باقی مانده است اما هیچ کس مدعی نیست ؛ این رقابت ها کاملاً باز است . " فتح سه گانه : " ما هنوز در هر سه تورنمنت زنده ایم و شانس قهرمانی در هر سه آن ها را داریم اما باید بازی به بازی پیش برویم . " لیگ اسپانیا : " این لیگ از لحاظ تاکتیکی کاملاً مرا متعجب کرده است . تیم های اسپانیایی تمایلی به بازی بلند ندارند . در این لیگ بیشتر به مالکیت توپ ، رهایی از یارگیری مدافعان ، و حرکات بدون توپ پرداخته می شود . همین مسائل باعث جذابیت لیگ اسپانیا برای من می شود چرا که به سطح بالایی نیاز دارد . " نداشتن تمرین در پیش فصل : " بدیهی است که در این مورد پشیمانم . داشتن یک پیش فصل کامل برای هر بازیکنی مهم است . من سخت تمرین کرده ام و حالا در بهترین فرم خود قرار دارم . امیدوارم در این قسمت تعیین کننده از فصل ، بتوانم این روند را حفظ کنم . " نمره به خود از 1 تا 10 : " نمی دانم چه نمره ای به خودم بدهم ؛ اما از روند خودم راضی ام . پیشرفت زیادی کرده ام و احساس خوبی دارم و هنوز هم جا برای پیشرفت دارم . " بازی کردن در بال راست : " سال گذشته به همراه تاتنهام، در سمت چپ خیلی بازی نکردم و بیشتر به وسط و سمت راست متمایل بودم – مثل ولز . از بازی در بال راست احساس راحتی می کنم و در آن جا خوشحالم . " کمک به جا افتادن : " لوکا مودریچ، کسی که از زمان حضور در تاتنهام دوست من بوده است ، در ابتدا واقعاً کمک زیادی به من کرد ؛ او یک هم تیمی فوق العاده است و توصیه های زیادی به من کرده است . او هم در اینجا پیشرفت زیادی داشته است – او یک بازیکن در کلاس جهانی است . او بالغ تر شده است و در سطح فوق العاده ای بازی می کند . " دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اخبار ورزشی و حواشی ورزشی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() |